SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Suriye'ye BOYKOT!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rney
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 125
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aynen birde ulu önder mustafa kemal payşayla Hz muhanmedi kiyaslama yapanlar yokmu gerçekten acı verici bir olay:mad::mad::(:(:ka24::ka24:

Konuyu saptırmayalım, ikisi de apayrı bir durum ikisinin de yeri ayrı :ka19:

Allah (c.c.) sevdiği kullarını EN BÜYÜK SORUNLARLA sınar. :) Unutmayın ki en çok acı çeken peygamberlerden biride peygamberlerin şahı olan Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v.) :)
Konuyu amacından saptırmayalım.Hz.Muhammed (s.a.v) mükemmeldir.Onunla hiç bir şey kıyaslanmaz çünkü Allah'ın en sevdiği kuludur.Kaiantın yaradılış sebebidir.Onlar zaten dinden çıkmıştır.Sen onları dert etme. :)
%100 katılıyorum kardeşim.

Savaş Cıksa Sorun Yok Rahatlıkla Yeneriz Arkadasında ABD Var O Belli..Zaten ABD'lerin Arkadasında Olmayan Ülke Kalmadı Dünyada..Ne Zaman ABD İle Görüşmeye Gidilse Ülkede Sorunlar Cogalıyor ABD Bunu İstemiyor Herşey Cok Acık

Eski amerikan vatandaşı olarak şunu söylemek istiyorum ; Barack Obama , yönetime geldikten sonra artık herşey yola girmeye başladı çünkü ; barack obama duyarlı birisi ülkelerle arasını iyi yapmaya çalışyor türkler adamları yanlış tanıyor yanlız ..
normalde o ülkenin yarısından çoğu türklerin ne olduklarını iyi biliyor , çok seviyorlar çok nazikçe karşılıyorlar amerika'da yaşadığım süreçte bir arkadaşım vardı bende türk olmak isterdim diyordu .. herkes amerikanları yanlış tanıyor şimdiden böyle olacaksa ben türkiyenin hoşçakalmasını dilerim :l04:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri