HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
kardeş daha demin denedim herşeyi uyguladım ama çalışmıyor seprom hep aynı sayıda kalıyor artmıyorda azalmıyorda..
Bu knightta olduğu gibi npt(National point transfer)Knighttada böyle yüksek puanı al kes puanlar diyer tarafa geçsin.Sonra esas char ile kes artmış olarak gelecek. 

kardeş deneyipte olanlar yazsın ben bugun denedim olmadı herşeyi incelikle yaptım. yeni bir char açtım yeni chara leonov ambar genişletici bide hammade güçlendiricisi aldım sonra ambar dolana kadar yapiyim dedim ama ambar bile dolması 3bin oldu yani + da yok - de
.kardeş deneyipte olanlar yazsın ben bugun denedim olmadı herşeyi incelikle yaptım. yeni bir char açtım yeni chara leonov ambar genişletici bide hammade güçlendiricisi aldım sonra ambar dolana kadar yapiyim dedim ama ambar bile dolması 3bin oldu yani + da yok - de
Bak Dostum.
Leonovun Ambarı Seprom iLe Dolduysa Leonovu Radyasyonda Patlatıp Çöpü Kullandığın Asıl Gemi İle Alacaksın. Leodaki Seprom 2000 Olana Kadar Böyle Devam Ediyosun.
Leodaki Seprom 2000 veya altına Düşünce Yine Leoyu Radyasyonda Patlatıp Tamir Olup Kendi Çöpünü Alıyorsun.
Umarım Anlamışsındır. Kendi Çöpünü Alırsan Hammadde Güçlendiricisinden Dolayı Düşürdüğünden Fazla Seprom Gelecektir.
Örneğin Radyasyonda Patladın Gemiden 500 Seprom Düştü Tekrar Tamir Olup Kendi Çöpünü Alınca Düşürdüğünden Daha Fazla Almış Olacaksın.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)