mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Agresifizm 1
Agresifizm
StackTrace 1
StackTrace
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Uçuş düzeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Murat Torlak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Tek Dedıgım Beyın Yeraltı.Zaten Hız Rakipten Düsüyo Demedım Neyın Kafasındasın.Ben X4 Seprom Rsb Dmg 90 K Yı Buluyor.Adamda 600 k Kalkan 300 Can Var Güveye Gecerek Daldıgımda Kalkını 300-250 Kalmısken Adamı Kesıyorum Neyın Derdındesın?Adam Elmas Alsa Canı 200k Kalıcak 3 Vurusuma Yatıcak.Bu Yorumumdan Sonra Kımın Neyı Bıldıgı Iyıce Anlasılıyor Oyunu Bılmemden Suphen Varsa us1 Serverınde Pvpde Neler Yapıyoruz-Nasıl Savasıyorum Izlersın Feyz Alırsın
//Ve Ayrıyetten Güveye Gecıp Canı 350k Yapıpda 350 Yı Fulluyene Kadar Kalkan 250-200 K Kalkan Kalıyor Adam 350k Canı 200k Götürene Kadar Zaten Kesilmiş Oluyor Veya Kacmıs o Yüzden Problem Yoktur Sanıyorum

Evet safakbabaa yanlış bilgi vermişsin .

sana katılıyom benim tr1deki car seprom+rsb+beyaz=120k atıyo cift güc +ubr 100, 160-170atar hic denemedim ben baskında adamlara hep rsb beyaz +seprom giriyom adamın 214k canı olunca 2-3vuruşa yatacak bide x1le aama seni kesemez demiş adam x1le pvpye cıkan varmı sölesene arkadaşım x4rsbsiz kimse cıkmıo ondan bu arkadaşa katılıyorum

Tabiki Çıkan Var x1le Millet x1 ile 50k - 100k vuruyor :ka19:

Edit: Tamam Bu Biraz Abartı Ama En Azından 50 k Vuruluyor

Son düzenleme:
bencede elmas tavsiyem ! Aegis + Elmas alacagım sonuçlarını en kısa zamanda bildirim size :) bu kanıya varmamda safakbaba'nın rolü büyük
çok işe yarıyor ( : full lf3, beslemesiz günde 1-25saat kris kesere 8-10k uri kasıyorum.
Tek Dedıgım Beyın Yeraltı.Zaten Hız Rakipten Düsüyo Demedım Neyın Kafasındasın.Ben X4 Seprom Rsb Dmg 90 K Yı Buluyor.Adamda 600 k Kalkan 300 Can Var Güveye Gecerek Daldıgımda Kalkını 300-250 Kalmısken Adamı Kesıyorum Neyın Derdındesın?Adam Elmas Alsa Canı 200k Kalıcak 3 Vurusuma Yatıcak.Bu Yorumumdan Sonra Kımın Neyı Bıldıgı Iyıce Anlasılıyor Oyunu Bılmemden Suphen Varsa us1 Serverınde Pvpde Neler Yapıyoruz-Nasıl Savasıyorum Izlersın Feyz Alırsın
//Ve Ayrıyetten Güveye Gecıp Canı 350k Yapıpda 350 Yı Fulluyene Kadar Kalkan 250-200 K Kalkan Kalıyor Adam 350k Canı 200k Götürene Kadar Zaten Kesilmiş Oluyor Veya Kacmıs o Yüzden Problem Yoktur Sanıyorum
senin bu yazılardan anlaşıldığı kadarıyla hiç bir şey yaptığın yok. adam elmas alırsa normale göre çok hızlı kasar ve diğer dro düzenlerini hemen satın alır. ben ilk elmas aldım. 1hafta günde 2saat kris keserek, güve aldım. şuanda aegiste var. xx1le pvpye çıkan tabiki var. bot kesenlerin %90ı x1le kesiyor.
Tabiki Çıkan Var x1le Millet x1 ile 50k - 100k vuruyor :ka19:

x1le çıkan var bölümüne desteğin için sağol :l03:
x1le 24k vuruluyor şu anda en fazla :D(sadece bilmeyenler için söylüyorum)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri