Merhaba arkadaslar hem kapılarda kolaylık için hemde baskınlarda işimi görücek uçuş düzenlerini söylermisiniz simdiden saolun
Merhaba arkadaslar hem kapılarda kolaylık için hemde baskınlarda işimi görücek uçuş düzenlerini söylermisiniz simdiden saolun
Bende bir tane almayı düşünüyorum ama hangisi en iyisi karar veremedim cevaplar benim içinde yararlı olacak

Güve Ve Yengec İyidir Nasıl Kullanıcaksan Öyle Al
Güve= Bence Daha İyi Sebebi İse Can%20 Artıyor Ve Rakip Kalkanın Hasar Emılını %20 Yokedip Direk Cana Vurmaya Baslar.Pvpde Estirir
Yengec= %20 Kalkan Emilimi Arttıroyr %20 Hızı Dusurur Bazıları Buna Hem Pvp Hemde Pve Der Ama Bence Yalnıs%20 Hız Dususuyle Adam Kacıp Kalkan+Seri Can Doldurmayla Senı Yerlebiredebilir.
Güve
vp
Yengec:Cubi Gibi Sllotlarda.
Güve= Bence Daha İyi Sebebi İse Can%20 Artıyor Ve Rakip Kalkanın Hasar Emılını %20 Yokedip Direk Cana Vurmaya Baslar.Pvpde Estirir
Yengec= %20 Kalkan Emilimi Arttıroyr %20 Hızı Dusurur Bazıları Buna Hem Pvp Hemde Pve Der Ama Bence Yalnıs%20 Hız Dususuyle Adam Kacıp Kalkan+Seri Can Doldurmayla Senı Yerlebiredebilir.
Güve
vpYengec:Cubi Gibi Sllotlarda.
Son düzenleme:
Güve Ve Yengec İyidir Nasıl Kullanıcaksan Öyle Al
Güvevp
Yengec:Cubi Gibi Sllotlarda.
Keşke ikisinin ortak yolu olsaydı ya da ikisini birden alıcaksın PvP yaparken güve PvE yaparken yengeç

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)