hayır tüm bilgi yanlış neredeyse.
yengeç: absorben %20 artar ve full b02 varsa gemide absorbe %100 olur. canavarlar ve güve hariç diğer dro düzenini kullananlar sadece kalkana vurur. tabiki kalkan bitince cana vururlar.
%20 hız ise rakipten değil senden düşer. beslemesiz gibi gider gemin. bigboyda elmasa geçtinmi radardan tıkla portala, git 2-3saatlik film filan izle gel. o geçene kadar lordakialar keser zaten
kalkanı 1,15mil olanlar için elmas iyidir. canı gitmez ve 2konfi kalkansa 5-6adamı bile aynı anda keser. başka hiç bir işe yaramaz.
güve: her saniye %1 kalkanın azalması vslerde 5-0 yenik başlamaktır. adam intisa kalkan,pld8,ema attımı zaten kalkanın yarıya geliyor nerdeyse.
güveyi sadece canı kalkanından çok fazla adamalrda kullanabilirsin(bot keserken,zeta yaparken)
ben zetada hep güve kullanırım ve melter(300k can, 400k kalkan)ler 230k kalkanı kala ölür. çünkü absorbeleri zaten %50 gibi bir şeyken ben onu %30a düşürüyorum ve canıda az.
sana tavsiyem elmas alman. çok kolay kris vs kesersin. x1-x2 ile sana dalanlar olursa hiç etki etmez bile. çünkü adam 5k atıyor sanada 5k kalkan geliyor. pvpde x1le adamları yakaladınmı ölme ihtimalin yok. pc donsa hesap hareketsiz kalsa bile adamın x3-x4 sıkması lazımx1le kesemez seni 10-15dk. çünkü canının 200-200gidiyor
![]()
Bende elmas alıyorum o zaman

bencede elmas tavsiyem ! Aegis + Elmas alacagım sonuçlarını en kısa zamanda bildirim size
bu kanıya varmamda safakbaba'nın rolü büyük
bu kanıya varmamda safakbaba'nın rolü büyükelmas sal fakat su varkı elmasda 306k olan dp en 214k oluyor
+ adam sana x3 x4 sıkarsa hıc bır etkısı olmuyor bence yengec ve güve al 
+ adam sana x3 x4 sıkarsa hıc bır etkısı olmuyor bence yengec ve güve al 
hayır tüm bilgi yanlış neredeyse.
yengeç: absorben %20 artar ve full b02 varsa gemide absorbe %100 olur. canavarlar ve güve hariç diğer dro düzenini kullananlar sadece kalkana vurur. tabiki kalkan bitince cana vururlar.
%20 hız ise rakipten değil senden düşer. beslemesiz gibi gider gemin. bigboyda elmasa geçtinmi radardan tıkla portala, git 2-3saatlik film filan izle gel. o geçene kadar lordakialar keser zaten
kalkanı 1,15mil olanlar için elmas iyidir. canı gitmez ve 2konfi kalkansa 5-6adamı bile aynı anda keser. başka hiç bir işe yaramaz.
güve: her saniye %1 kalkanın azalması vslerde 5-0 yenik başlamaktır. adam intisa kalkan,pld8,ema attımı zaten kalkanın yarıya geliyor nerdeyse.
güveyi sadece canı kalkanından çok fazla adamalrda kullanabilirsin(bot keserken,zeta yaparken)
ben zetada hep güve kullanırım ve melter(300k can, 400k kalkan)ler 230k kalkanı kala ölür. çünkü absorbeleri zaten %50 gibi bir şeyken ben onu %30a düşürüyorum ve canıda az.
sana tavsiyem elmas alman. çok kolay kris vs kesersin. x1-x2 ile sana dalanlar olursa hiç etki etmez bile. çünkü adam 5k atıyor sanada 5k kalkan geliyor. pvpde x1le adamları yakaladınmı ölme ihtimalin yok. pc donsa hesap hareketsiz kalsa bile adamın x3-x4 sıkması lazımx1le kesemez seni 10-15dk. çünkü canının 200-200gidiyor
![]()
Tek Dedıgım Beyın Yeraltı.Zaten Hız Rakipten Düsüyo Demedım Neyın Kafasındasın.Ben X4 Seprom Rsb Dmg 90 K Yı Buluyor.Adamda 600 k Kalkan 300 Can Var Güveye Gecerek Daldıgımda Kalkını 300-250 Kalmısken Adamı Kesıyorum Neyın Derdındesın?Adam Elmas Alsa Canı 200k Kalıcak 3 Vurusuma Yatıcak.Bu Yorumumdan Sonra Kımın Neyı Bıldıgı Iyıce Anlasılıyor Oyunu Bılmemden Suphen Varsa us1 Serverınde Pvpde Neler Yapıyoruz-Nasıl Savasıyorum Izlersın Feyz Alırsın
//Ve Ayrıyetten Güveye Gecıp Canı 350k Yapıpda 350 Yı Fulluyene Kadar Kalkan 250-200 K Kalkan Kalıyor Adam 350k Canı 200k Götürene Kadar Zaten Kesilmiş Oluyor Veya Kacmıs o Yüzden Problem Yoktur Sanıyorum
Son düzenleme:
sana katılıyom benim tr1deki car seprom+rsb+beyaz=120k atıyo cift güc +ubr 100, 160-170atar hic denemedim ben baskında adamlara hep rsb beyaz +seprom giriyom adamın 214k canı olunca 2-3vuruşa yatacak bide x1le aama seni kesemez demiş adam x1le pvpye cıkan varmı sölesene arkadaşım x4rsbsiz kimse cıkmıo ondan bu arkadaşa katılıyorumTek Dedıgım Beyın Yeraltı.Zaten Hız Rakipten Düsüyo Demedım Neyın Kafasındasın.Ben X4 Seprom Rsb Dmg 90 K Yı Buluyor.Adamda 600 k Kalkan 300 Can Var Güveye Gecerek Daldıgımda Kalkını 300-250 Kalmısken Adamı Kesıyorum Neyın Derdındesın?Adam Elmas Alsa Canı 200k Kalıcak 3 Vurusuma Yatıcak.Bu Yorumumdan Sonra Kımın Neyı Bıldıgı Iyıce Anlasılıyor Oyunu Bılmemden Suphen Varsa us1 Serverınde Pvpde Neler Yapıyoruz-Nasıl Savasıyorum Izlersın Feyz Alırsın
//Ve Ayrıyetten Güveye Gecıp Canı 350k Yapıpda 350 Yı Fulluyene Kadar Kalkan 250-200 K Kalkan Kalıyor Adam 350k Canı 200k Götürene Kadar Zaten Kesilmiş Oluyor Veya Kacmıs o Yüzden Problem Yoktur Sanıyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)