Valla beni server files hırsızı sandılar atar yaptılar ama yinede gerçekçi konuşacağım.
3 tane elemanları var oyun içi destek veriyolar. Oyun içi destek verenler genellikle çevrimdışı oluyorlar. Yakaladığın anda sarılacaksın. Npcsinden eventine istediğini yapıyorlar. Bir tane satış msnleri mevcut. O da öğlen-akşamüstü açık. Bir tane filesları var anlata anlata bitiremiyorlar. Ymir filesinını editlemişler tutturmuşlar lisans alıcaz, patent alıcaz. Nereye alıyolarsa. Ellerindeki filesın nerdeyse aynısı çoğu kişide var onlar sadece yazıları değiştirmişler. Dolandırılan görmedim.
3 tane elemanları var oyun içi destek veriyolar. Oyun içi destek verenler genellikle çevrimdışı oluyorlar. Yakaladığın anda sarılacaksın. Npcsinden eventine istediğini yapıyorlar. Bir tane satış msnleri mevcut. O da öğlen-akşamüstü açık. Bir tane filesları var anlata anlata bitiremiyorlar. Ymir filesinını editlemişler tutturmuşlar lisans alıcaz, patent alıcaz. Nereye alıyolarsa. Ellerindeki filesın nerdeyse aynısı çoğu kişide var onlar sadece yazıları değiştirmişler. Dolandırılan görmedim.
blume bilişim ucuz satıyor en az 1saat içinde teslim ediyor serveri attığım ticketi en fazla 40 dakika en az 5 dakikada cevap veriyor valla ben böyle bilişim görmedim süper bi bilişim diğer bilişimler kralım diyor attığımız ticket 4 gün sonra cevap alınıo oda abuk subuk cevapla 2 paragraf sorunu anlatıon 4 gün beklion adam sana nasıl yani diye bi cevap verince deliriyon inşallah blume bilişim kendini bozmaz inşallah süper yaw 

Ordan Almayı Düşünüyorum İnşallah Dediğin Gibidir Ve Kalitesini Bozmaz 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)