emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Blume Bilişim Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eastwood
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Valla beni server files hırsızı sandılar atar yaptılar ama yinede gerçekçi konuşacağım.
3 tane elemanları var oyun içi destek veriyolar. Oyun içi destek verenler genellikle çevrimdışı oluyorlar. Yakaladığın anda sarılacaksın. Npcsinden eventine istediğini yapıyorlar. Bir tane satış msnleri mevcut. O da öğlen-akşamüstü açık. Bir tane filesları var anlata anlata bitiremiyorlar. Ymir filesinını editlemişler tutturmuşlar lisans alıcaz, patent alıcaz. Nereye alıyolarsa. Ellerindeki filesın nerdeyse aynısı çoğu kişide var onlar sadece yazıları değiştirmişler. Dolandırılan görmedim.

blume bilişim ucuz satıyor en az 1saat içinde teslim ediyor serveri attığım ticketi en fazla 40 dakika en az 5 dakikada cevap veriyor valla ben böyle bilişim görmedim süper bi bilişim diğer bilişimler kralım diyor attığımız ticket 4 gün sonra cevap alınıo oda abuk subuk cevapla 2 paragraf sorunu anlatıon 4 gün beklion adam sana nasıl yani diye bi cevap verince deliriyon inşallah blume bilişim kendini bozmaz inşallah süper yaw :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri