- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 13
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Malesef bugün üzücü bir olay oldu.Chardan 15 dakikalığına çıkmıştım.Geldiğimde hesabım tamamen soyulmuş son parasına kadar herşey çalınmıştı.Gerçekten çok sağlam itemler vardı.Bunu yapan kişiyi kınıyorum.Doğru sonuçta bu bir oyun ama bu yapılan hırsızlık, emek hırsızlığı herşeyden önce kul hakkı demektir.Artık gerisini bu terbiyesizliği yapan kişi düşünsün.Tabi üzüldüm ama zararın neresinden dönersek dönelim kardır.
Tamda lonca kurulacak sırada soyulduk ama olsun o lonca yine inşa edlicek.
Yıkılmak yok yola devam yepyeni ve bambaşka bir çar ile devam edicez tabi bu biraz zorlar ve zaman alır ama bugünlere zaten emek vererek geldik yeni charımızada emek sarfederek gerekirse geceyi gündüze katar yaparız.Yeterki içimizde azim olsun.
Tamda lonca kurulacak sırada soyulduk ama olsun o lonca yine inşa edlicek.
Yıkılmak yok yola devam yepyeni ve bambaşka bir çar ile devam edicez tabi bu biraz zorlar ve zaman alır ama bugünlere zaten emek vererek geldik yeni charımızada emek sarfederek gerekirse geceyi gündüze katar yaparız.Yeterki içimizde azim olsun.

- Konular
- 49
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
vaybe ilk defa çalınan bi insandan böle şeyler duyuyorum

- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
heLaL .D
- Konular
- 461
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben olsam sabaha kadar küfür eder 1 ay oynamam 1 ay sonra yene baslardım 

- Konular
- 3,707
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 1mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 1,829
- Altın Konu
- 46
- Başarım Puanı
- 442
- MmoLira
- -1,816
- DevLira
- 3
Soyan kişiler şeytana karşı koyamıyor
Herhangi birinin şifresini biliyorsan şeytan dürtüyorsan önemli olan ona karşı koymak zaten bu yüzden kimseye şifrelerini paylaşmıcaksın
1 kere yakın arkadasıma b zırhımı vermistim adam banamısın demedi direk kaçtı ama her işte hayır vardır ondan sonra c zırh yaptım sonra ders aldım sende kimseyle bilgilerini paylaşma ha zaten paylaşmamıstım diyorsan hiç tekrardan baslama bilgisayarına bi format attır öyle başla
Herhangi birinin şifresini biliyorsan şeytan dürtüyorsan önemli olan ona karşı koymak zaten bu yüzden kimseye şifrelerini paylaşmıcaksın
1 kere yakın arkadasıma b zırhımı vermistim adam banamısın demedi direk kaçtı ama her işte hayır vardır ondan sonra c zırh yaptım sonra ders aldım sende kimseyle bilgilerini paylaşma ha zaten paylaşmamıstım diyorsan hiç tekrardan baslama bilgisayarına bi format attır öyle başlaŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)