Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Hepimiz Birer Engelli Adayıyız...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TolqaAnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hepimiz bir engelli adayıyız arkadaşlar, bu çok önemli noktayı unutmayın. Onlar Dünya'ya gelirken öyle olmak istediler mi sanki? Öyle gelip zulüm edilsin mi diye geldiler bu Dünya'ya? Lütfen onların ah'ını almayın. Çünkü onlar çok temiz kalpliler, sizin hakkınızda ne kötü düşünürler, ne de intikam ararlar.
Aynen katılıyorum.Hepimiz bir engelli adayıyız şuan belki bunları yazıyorum ama 10dk sonra yazabileceğim ne mâlum? Bence onlara garipser gibi bakmamalıyız.Çünkü onlar da bizim gibiler sadece engelleri aşamamış insanlar.Diğer bir değişle onlar da insan ve onlar da Allah'ın bir lütfu.Yani bizden çok ta bir farkları yok.Onları aramıza almalı sorunlarını dinleyip çözüm aramalıyız.
Ve unutmayalım;
Engelliler yardıma değil, şefkate muhtaçtır.

http://merkezm2.tk/ B.K DÜŞÜRMELİ LWL SINIRI 99 OLAN METİNLERDEN 5 B.K DÜŞÜN BİR SERVERDİR SERVER BUGÜN AÇILMISTIR HERKESİ BEKLERİZ İYİ OYUNLAR ! :)

KÖTÜDÜR DEYİP GEÇMEYİN İYİDİR İYİ :m08: AY : 13.11.2012

teşekkürler cidden ellerine sağlık güzel konu olmuş ama ben küçük şeylere takılırım kusura bakma Video yerine Vidio yazmışsın :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri