farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hepimiz Birer Engelli Adayıyız...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TolqaAnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Çok haklısın bizim burada da bir abi var kendisi sağır ve fakat kelimeleri anlıyor ve çok güzel anlaşılır bir şekilde anlatıyor. Belki de benden senden akıllı, çok iyi birisi. Bana neredeyse her gün gelip beni kardeşi olarak gördüğünü ve çok sevdiğini söylüyor. Yaşı biraz büyük, annesi babası trafik kazasında vefat ettiği için ortada kalmış. Aslında bakarsanız 2 tane de çocuğu var fakat, hayırsız. Her gün gelip bana onları şikayet ediyor. "Bakmıyorlar bana, ben ne yaptım?" demeye getiriyor, gözlerinin içinden anlıyorum ben bunu. Bana geçen gün "Gidicem buradan, tek başıma yaşıcam diyor" Neden diye sorduğumda, "Kimse bana bakmıyor, karnımı doyurmuyor. Çocuklar bile dalga geçiyor benimle" diyor. Hepimiz bir engelli adayıyız arkadaşlar, bu çok önemli noktayı unutmayın. Onlar Dünya'ya gelirken öyle olmak istediler mi sanki? Öyle gelip zulüm edilsin mi diye geldiler bu Dünya'ya? Lütfen onların ah'ını almayın. Çünkü onlar çok temiz kalpliler, sizin hakkınızda ne kötü düşünürler, ne de intikam ararlar.

@TolgaAnac; konu için teşekkürler. Buradan yaşı küçük-büyük farketmez engellilere dışlar gözle bakan arkadaşlarıma sesleniyorum; bu hataya düşmeyin. Dediğimiz gibi "Hepimiz engelli adayıyız."

Moderatör tarafında düzenlendi:
bir hocam derdi ki;
"herkes engelli doğar ama herkes engelleri aşamaz"

önemli olan engelli olan kardeşlerimize engellerini aşma fırsatı tanımak. konu için teşekkürler. @TolqaAnac;

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri