SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Hepimiz Birer Engelli Adayıyız...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TolqaAnac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konuyu Acıcak Bölüm Aklıma Gelmedi.Konu Yanlıs Yerde Olduğunu Biliyorum Tasınsın.

29vchuw.jpg

Sözlerime hepimiz birer engelli adayıyız diyerek başlamak istiyorum.

Zaman ve şartların neler sunacağı, hangi konuma koyacağı belli olmuyor
. Yaşamımızı sürdürdüğümüz şu yeryüzü üzerinde önümüze her türlü engel çıkabiliyor.
Beklemediğimiz bir anda, bir engelle karşılaşabiliyoruz.

Aramızdaki Engelli Arkadaşlarımızın karşılaştığı zorlukları ve sizlerin onlar hakkındaki
düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

Onların yaşamış oldukları hayatı hiç merak ettiniz mi ?

Mesleklerinde başarılı olan engelliler için ne düşünüyorsunuz ve başarılarının neye bağlıyorsunuz?

Engellilerin yaşadıkları hayatı ve dünyayı anlamak için, şöyle bir gözlerinizi kapayın ve düşünün.
Muhakkak bunun sonucunda yüreğinizde bir cevap olacaktır.

Hepimiz unutuyoruz, oysa zaman akıp geçiyor. Geriye dönüp baktığımızda ise elimizde ne kalıyor.

Lütfen engellilere birer engel daha koymayalım.Ve yaşamlarını sürdürmeleri için yardımcı olalım.

Video İçin Tıklayın.

Özel Yorum..

Konuyu Açman Bazılarının Bunları Akıllarına Getirmesini Sağladı :)

Abimde Konusma Engelli Konusuyor ama herşeyi söyleyemiyor.ama ben onu abi kardeş olarak gezdiriyorum dolastırıyorum arkadaslarımın arasına sokuyorum ve inşallah bizle beraber oldukça patlayıp daha iyi bir şekilde kelimeleri söyliyecek.tabiki onların derdinden anlıyamayız ama onlarla birlikte yaşıyoruz üzüntümüz sevincimiz onlarla.ALLAH'ın bize verdiği bir şanstır ona bakarak onu eğlendirdiğimizde ALLAH katında sevap kazanıyoruz.
Konu İçin Teşekkürler.

Gerçekdende düşündürücü.

Benim kardeşim işitme engelli duyamıyor arada sırada gözlerinin içine bakıyorum ona birşeyler anlatmak istiyorum ama küçük. Geleceğini düşünüyorum çoğu zaman hayatın'a engeller çıkıcak diye. İnsan engellileri unutmamalı. Eğer unutursak Bizde Bir engel koymuş oluruz. Teşşekürler.

Diğer Mesajlar

Hayatın bize ne sunacağını bilemeyiz, sonuçta insanoğluyuz, bugün varız yarın yokuz. Bana göre engelli insanların bizden farkları yok, onlara da herkes gibi davranarak ve aramıza alarak, bizden biri gibi davranarak yapılabileceklerin en iyisini yapmış oluruz. Bu onlara mükemmel bir psikolojik destek sağlayacaktır.
Engelli olmayı insanlara verilmiş bir lütuf gibi bile görebilirsiniz, tabi bu olaya hangi açıdan baktığınıza bağlı. Engelli insanlar hayata daha sıkı tutunmuş, mücadelesinde daha inatçı, kararlı ve azimli kişilerdir. Bu da onların başarılarındaki en büyük faktördür bence.
Fakat ne yaparsak yapalım, onların durumunu onlar gibi olmadan bilemeyiz. Bu insanlara karşı daha pozitif olmaya çalışın, kendilerini normal bir insanmış gibi hissetmelerini sağlayın. Böylece daha sıkı hayata tutunmalarına bir nebze de olsa katkı sağlamış olacaksınız.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Abimde Konusma Engelli Konusuyor ama herşeyi söyleyemiyor.ama ben onu abi kardeş olarak gezdiriyorum dolastırıyorum arkadaslarımın arasına sokuyorum ve inşallah bizle beraber oldukça patlayıp daha iyi bir şekilde kelimeleri söyliyecek.tabiki onların derdinden anlıyamayız ama onlarla birlikte yaşıyoruz üzüntümüz sevincimiz onlarla.ALLAH'ın bize verdiği bir şanstır ona bakarak onu eğlendirdiğimizde ALLAH katında sevap kazanıyoruz.
Konu İçin Teşekkürler.

Konu İçin Teşekkürler.

Ben Teşekkür Ederim Kardeşim.Bunu Bizimle Paylaştıgın Cok İyi Oldu.Demek İyi Bir İnsansın Demektir.Arkadaşlarının vs İçine Sokuyorsan Gerçekten Sevindim.
Öncelikle, konuyu doğru yere açmışsın bunda sıkıntı yok.
Hayatın bize ne sunacağını bilemeyiz, sonuçta insanoğluyuz, bugün varız yarın yokuz. Bana göre engelli insanların bizden farkları yok, onlara da herkes gibi davranarak ve aramıza alarak, bizden biri gibi davranarak yapılabileceklerin en iyisini yapmış oluruz. Bu onlara mükemmel bir psikolojik destek sağlayacaktır.
Engelli olmayı insanlara verilmiş bir lütuf gibi bile görebilirsiniz, tabi bu olaya hangi açıdan baktığınıza bağlı. Engelli insanlar hayata daha sıkı tutunmuş, mücadelesinde daha inatçı, kararlı ve azimli kişilerdir. Bu da onların başarılarındaki en büyük faktördür bence.
Fakat ne yaparsak yapalım, onların durumunu onlar gibi olmadan bilemeyiz. Bu insanlara karşı daha pozitif olmaya çalışın, kendilerini normal bir insanmış gibi hissetmelerini sağlayın. Böylece daha sıkı hayata tutunmalarına bir nebze de olsa katkı sağlamış olacaksınız.
Öncelikle, konuyu doğru yere açmışsın bunda sıkıntı yok.

Konu İçin Teşekkürler.

Konu İçin Teşekkürler.

Ben Teşekkür Ederim Kardeşim.Bunu Bizimle Paylaştıgın Cok İyi Oldu.Demek İyi Bir İnsansın Demektir.Arkadaşlarının vs İçine Sokuyorsan Gerçekten Sevindim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri