HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaslar TravianArena.tk yı tekrar ben devraldım 
Daha önce arkaşa devretmiştim fakat arkadaş ben başedemem diye tekrar bana devretti. Ben de bunun üzerine 2 saatliğine yeni bi script editledim.
v0.0.2 scriptindeki Vahaya saldırı sorununu ve vahaya saldırdığında asker katlanma sorununu fixledim. Yeni surumumuz v0.0.3
Yeni sürümün özellikleri;
Server hizi : 100x
Asker hizi : 100x
Koruma suresi bugu fixlendi ve 12 saat olarak ayarlandı.
Sizleri üzdüğümüz için tekrar tekrar özür dileriz.
Keyifli oyunlar !
Buglar neredeyse 0 landı. index.php özenle editlendi ve T3.6 halini başarıyla aldı. Kasmayan sitemiz (sınırsız hosting ve ücretli domain) ile sizlerle beraberiz.

Daha önce arkaşa devretmiştim fakat arkadaş ben başedemem diye tekrar bana devretti. Ben de bunun üzerine 2 saatliğine yeni bi script editledim.
v0.0.2 scriptindeki Vahaya saldırı sorununu ve vahaya saldırdığında asker katlanma sorununu fixledim. Yeni surumumuz v0.0.3
Yeni sürümün özellikleri;
Server hizi : 100x
Asker hizi : 100x
Koruma suresi bugu fixlendi ve 12 saat olarak ayarlandı.
Sizleri üzdüğümüz için tekrar tekrar özür dileriz.
Keyifli oyunlar !
Buglar neredeyse 0 landı. index.php özenle editlendi ve T3.6 halini başarıyla aldı. Kasmayan sitemiz (sınırsız hosting ve ücretli domain) ile sizlerle beraberiz.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Asker hızı 100x'tir
Rekabet ortamı yaratılması için herkes farklı farklı yerler de başlıyor ve birbirlerine yakın olmuyorlar. Böylelikle daha zevkli bir oyun oynanıyor. Örneğin başlangıçta (-44 l 28) gibi uzak mekanlarda başlıyorsunuz. Bu da yeni scriptimizin güzel taraflarından biri
Rekabet ortamı yaratılması için herkes farklı farklı yerler de başlıyor ve birbirlerine yakın olmuyorlar. Böylelikle daha zevkli bir oyun oynanıyor. Örneğin başlangıçta (-44 l 28) gibi uzak mekanlarda başlıyorsunuz. Bu da yeni scriptimizin güzel taraflarından biri 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)