Aslında Bende Darkorbit'e Başlamam Sevdiğim Bir Kız İçin Başlamıştım...Gece 2-3'e Kadar Takılırdık..O Bıraktı Bende Bıraktım..Şuan Yeni Başladım 26.Günüm Nerdeyse.. :] Geri Çağırdım Devam Etmemekte Kararlıydı İşte Ben Ve TurkMMO...
Sizin Sorununuza Anlıyorum..O Zamanlar Oyun Bu Kadar Gelişmemişti..Herkez Birbirine Yardım Ediyordu..Aslında Bizi Bu Duruma Darkorbit Yönetimi Yapmıştı..Günde 1-2 Yenilik Oluyordu Parası Olan Anında Alıyordu Geliyordu Bizi Porttan Porta Kovalıyordu...Bölündük Ve Botlar Coğaldı. :] botların bu kadar cogalması darkorbitin sorunu..Ve Sizin Sorun İse Portta Kris Donuyorsunuzdur Gelip Aynı Şirketten Birisi Elinizden Krisi Felan Alıyordur..Empati Kurabiliyorum..Üzülmenize Gerek Yok Bu Sebebden Dolayı Oyunu Bırakmayınız..Garip Geldi Bana :]
Mükemmel bi açıklık getirmişsin konuya. Teşekkürler.
Son düzenleme:
Teşke Benimde sevgilim olsaydı ve bende öle başlasaydımAslında Bende Darkorbit'e Başlamam Sevdiğim Bir Kız İçin Başlamıştım...Gece 2-3'e Kadar Takılırdık..O Bıraktı Bende Bıraktım..Şuan Yeni Başladım 26.Günüm Nerdeyse.. :] Geri Çağırdım Devam Etmemekte Kararlıydı İşte Ben Ve TurkMMO...
Sizin Sorununuza Anlıyorum..O Zamanlar Oyun Bu Kadar Gelişmemişti..Herkez Birbirine Yardım Ediyordu..Aslında Bizi Bu Duruma Darkorbit Yönetimi Yapmıştı..Günde 1-2 Yenilik Oluyordu Parası Olan Anında Alıyordu Geliyordu Bizi Porttan Porta Kovalıyordu...Bölündük Ve Botlar Coğaldı. :] botların bu kadar cogalması darkorbitin sorunu..Ve Sizin Sorun İse Portta Kris Donuyorsunuzdur Gelip Aynı Şirketten Birisi Elinizden Krisi Felan Alıyordur..Empati Kurabiliyorum..Üzülmenize Gerek Yok Bu Sebebden Dolayı Oyunu Bırakmayınız..Garip Geldi Bana :]

forever alone

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...