noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Oyunu bırakıyorum...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blacksky077
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oyunda herkes kendi çıkarında, tabii ki de öyle olması lazım...

Önceden bu oyun böyle değildi ' Klan ' denilen ve birlik anlamına gelinen şey sadece birbirimize credi atmak şunu bunu yapmak için değil, herkesin birbirine saygı ve büyütülmeyecek kusurlar hor görmesini isterdim. Evet eskiden böyleydi..

-Önceden en azından saygı vardı oyun ' ÇOCUK, DUYARSIZ VB. ' doldu , Ticaretin dükkanın ne hale geldiği.. her neysee bizene demi..

Yazıyı okuduysanız teşekkür ederim. İyi günler..

Not:Emin olun okuduysanız ve hala bunu okuyup oyununuza devam ediyorsanız o sizin keyfinizdir.. Ama bir gün. Elbet birgün ne dediğimi anlıyıcaksınız :ka19:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aslında Bende Darkorbit'e Başlamam Sevdiğim Bir Kız İçin Başlamıştım...Gece 2-3'e Kadar Takılırdık..O Bıraktı Bende Bıraktım..Şuan Yeni Başladım 26.Günüm Nerdeyse.. :] Geri Çağırdım Devam Etmemekte Kararlıydı İşte Ben Ve TurkMMO...

Sizin Sorununuza Anlıyorum..O Zamanlar Oyun Bu Kadar Gelişmemişti..Herkez Birbirine Yardım Ediyordu..Aslında Bizi Bu Duruma Darkorbit Yönetimi Yapmıştı..Günde 1-2 Yenilik Oluyordu Parası Olan Anında Alıyordu Geliyordu Bizi Porttan Porta Kovalıyordu...Bölündük Ve Botlar Coğaldı. :] botların bu kadar cogalması darkorbitin sorunu..Ve Sizin Sorun İse Portta Kris Donuyorsunuzdur Gelip Aynı Şirketten Birisi Elinizden Krisi Felan Alıyordur..Empati Kurabiliyorum..Üzülmenize Gerek Yok Bu Sebebden Dolayı Oyunu Bırakmayınız..Garip Geldi Bana :]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri