Kardeş o olay bndede oluyor bana arkadaşım geldi kendisi botun ayarıyla oynadı bidaha ole sorunum çıkmadı.Bottan dolyı
+++Rep
+++Rep
Bunun Gibi Saçma Saçma konular Açılıyor Sabitte Konumuz Var Oraya Sorunuz Varsa Paylaşın Yada Bilginiz
Bildirildi.
Bildirildi.
HAHA![]()
evet gidiyor ama ben 3-8 de topladıgım için her lvl gelemez
gelirsede beni bulması lazım önce beni bulup tıkladıysa üzerime de ema atmaz atarsada emayı görünmezligimin gitmesi düşük bi ihtimal ve yanımda atması lazım emayı
DEDİGİM GİBİ MAYINLAR EMA GİBİ ŞEYLER ÇOK DÜŞÜK İHTİMAL BENİM KOSKOCA HARİTADA O MAYINA BASMAMDA TESADÜF OLURDU VE GÜNDE EN FAZLA 1-2 KERE OLUR EN FAZLA BAŞKA BİRŞEY VAR BENCE ÇÜNKÜ BANİM GÜNDE 2-4 ARASI GÖRÜNMEZLİGİM GİDİYOR VE 2000 URİ GİBİ MİKTAR ÖDÜYORUM HERGÜN GÖRÜNMEZLİGE![]()
Konuya En son ve Mantıklı cevabı vereyim.
Stealth kullanan , Gemiler Sizi otomatik işaretleyip EMA Atabiliyorlar rahatça..
Bu yüzden anında Kamuflaj'ınız kalkıyor..
Fazlasıyla Gerekli cevaplar verildiği için bildiriyorum
İyi ForumlarBende de gidiyo bazen ama haftada 1 veya 2 oluyo. Bazen hiç olmuyo. Bencede ema vb bi açıklaması var bu işin.
bendede haftada en fazla 1 veya 2
HAHA![]()
evet gidiyor ama ben 3-8 de topladıgım için her lvl gelemez
gelirsede beni bulması lazım önce beni bulup tıkladıysa üzerime de ema atmaz atarsada emayı görünmezligimin gitmesi düşük bi ihtimal ve yanımda atması lazım emayı
DEDİGİM GİBİ MAYINLAR EMA GİBİ ŞEYLER ÇOK DÜŞÜK İHTİMAL BENİM KOSKOCA HARİTADA O MAYINA BASMAMDA TESADÜF OLURDU VE GÜNDE EN FAZLA 1-2 KERE OLUR EN FAZLA BAŞKA BİRŞEY VAR BENCE ÇÜNKÜ BANİM GÜNDE 2-4 ARASI GÖRÜNMEZLİGİM GİDİYOR VE 2000 URİ GİBİ MİKTAR ÖDÜYORUM HERGÜN GÖRÜNMEZLİGE![]()
Sanırımım Duma Günü Yada Cumartesi Günü Dükkana Elit Mayınlar Gelmişti.
Özellikleri Kamufilaj Kaldırmaktı.
Boxybot Kamufilaj Kaldırmaz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...