noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
-Blaster- 2
-Blaster-
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

boxybot oto atack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muro6807
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haha :d :d evet gidiyor ama ben 3-8 de topladıgım için her lvl gelemez

gelirsede beni bulması lazım önce beni bulup tıkladıysa üzerime de ema atmaz atarsada emayı görünmezligimin gitmesi düşük bi ihtimal ve yanımda atması lazım emayı :)

[sıze=5]dedigim gibi mayınlar ema gibi şeyler çok düşük ihtimal benim koskoca haritada o mayına basmamda tesadüf olurdu ve günde en fazla 1-2 kere olur en fazla başka birşey var bence çünkü banim günde 2-4 arası görünmezligim gidiyor ve 2000 uri gibi miktar ödüyorum hergün görünmezlige :)[/sıze]
:d:d:d:d

HAHA :D :D evet gidiyor ama ben 3-8 de topladıgım için her lvl gelemez

gelirsede beni bulması lazım önce beni bulup tıkladıysa üzerime de ema atmaz atarsada emayı görünmezligimin gitmesi düşük bi ihtimal ve yanımda atması lazım emayı :)

DEDİGİM GİBİ MAYINLAR EMA GİBİ ŞEYLER ÇOK DÜŞÜK İHTİMAL BENİM KOSKOCA HARİTADA O MAYINA BASMAMDA TESADÜF OLURDU VE GÜNDE EN FAZLA 1-2 KERE OLUR EN FAZLA BAŞKA BİRŞEY VAR BENCE ÇÜNKÜ BANİM GÜNDE 2-4 ARASI GÖRÜNMEZLİGİM GİDİYOR VE 2000 URİ GİBİ MİKTAR ÖDÜYORUM HERGÜN GÖRÜNMEZLİGE :)

Kardeşim şans işi o gelir boxybot saldırmaz :D

Bende de gidiyo bazen ama haftada 1 veya 2 oluyo. Bazen hiç olmuyo. Bencede ema vb bi açıklaması var bu işin.

HAHA :D :D evet gidiyor ama ben 3-8 de topladıgım için her lvl gelemez

DEDİGİM GİBİ MAYINLAR EMA GİBİ ŞEYLER ÇOK DÜŞÜK İHTİMAL BENİM KOSKOCA HARİTADA O MAYINA BASMAMDA TESADÜF OLURDU VE GÜNDE EN FAZLA 1-2 KERE OLUR EN FAZLA BAŞKA BİRŞEY VAR BENCE ÇÜNKÜ BANİM GÜNDE 2-4 ARASI GÖRÜNMEZLİGİM GİDİYOR VE 2000 URİ GİBİ MİKTAR ÖDÜYORUM HERGÜN GÖRÜNMEZLİGE :)

Alakası bile yok.Siz bir yere gelmeye çalışıyorsunuz.Bir bahane arıyorsunuz gibi geldi.Mayın ve ema dışında hiçbirşey görünmezliği bozmaz.Ben x-1 de VPS de 5 gün görünmezle kastım hiç gitmemişti.

İyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri