Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

boxybot oto atack

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muro6807
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler boxybot kullananlar bilir kutu toplarken görünmez oldugumuzda

bazen görünmezlik gidiyor görünmezligin gitmesi için atak yapmamız gerekmektedir boxybot free sürümünde cumartesi günleri hariç bot atak yapmadıgı için bu olayın nasıl oldugunu daha çözmüş degilim

sizden istegim eger biliyorsanız bu görünmezligin neden gittigini söylemeniz

eger bir hata sonucu yada bizim yaptıgımız birşeyden dolayı gidiyorsa görünmezlik

bilgilenmiş olcagız

ama bizden kaynaklanmıyo bot atak yapıyorsa biraz araştırıp bir yazılımcı arkadaşımdan destek alarak botun atak yapmasını saglamaya çalışcaz

iyi oyunlar

Son düzenleme:
beyler boxybot kullananlar bilir kutu toplarken görünmez oldugumuzda

bazen görünmezlik gidiyor görünmezligin gitmesi için atak yapmamız gerekmektedir boxybot free sürümünde cumartesi günleri hariç bot atak yapmadıgı için bu olayın nasıl oldugunu daha çözmüş degilim

sizden istegim eger biliyorsanız bu görünmezligin neden gittigini söylemeniz

eger bir hata sonucu yada bizim yaptıgımız birşeyden dolayı gidiyorsa görünmezlik

bilgilenmiş olcagız

ama bizden kaynaklanmıyo bot atak yapıyorsa biraz araştırıp bir yazılımı arkadaşımdan destek alarak botun atak yapmasını saglamaya çalışcaz

iyi oyunlar
Birisi ema atarsa görünmezliğin gider :)

Birisi ema atarsa görünmezliğin gider :)

HAHA :D :D evet gidiyor ama ben 3-8 de topladıgım için her lvl gelemez

gelirsede beni bulması lazım önce beni bulup tıkladıysa üzerime de ema atmaz atarsada emayı görünmezligimin gitmesi düşük bi ihtimal ve yanımda atması lazım emayı :)

DEDİGİM GİBİ MAYINLAR EMA GİBİ ŞEYLER ÇOK DÜŞÜK İHTİMAL BENİM KOSKOCA HARİTADA O MAYINA BASMAMDA TESADÜF OLURDU VE GÜNDE EN FAZLA 1-2 KERE OLUR EN FAZLA BAŞKA BİRŞEY VAR BENCE ÇÜNKÜ BANİM GÜNDE 2-4 ARASI GÖRÜNMEZLİGİM GİDİYOR VE 2000 URİ GİBİ MİKTAR ÖDÜYORUM HERGÜN GÖRÜNMEZLİGE :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri