beyler boxybot kullananlar bilir kutu toplarken görünmez oldugumuzda
bazen görünmezlik gidiyor görünmezligin gitmesi için atak yapmamız gerekmektedir boxybot free sürümünde cumartesi günleri hariç bot atak yapmadıgı için bu olayın nasıl oldugunu daha çözmüş degilim
sizden istegim eger biliyorsanız bu görünmezligin neden gittigini söylemeniz
eger bir hata sonucu yada bizim yaptıgımız birşeyden dolayı gidiyorsa görünmezlik
bilgilenmiş olcagız
ama bizden kaynaklanmıyo bot atak yapıyorsa biraz araştırıp bir yazılımcı arkadaşımdan destek alarak botun atak yapmasını saglamaya çalışcaz
iyi oyunlar
bazen görünmezlik gidiyor görünmezligin gitmesi için atak yapmamız gerekmektedir boxybot free sürümünde cumartesi günleri hariç bot atak yapmadıgı için bu olayın nasıl oldugunu daha çözmüş degilim
eger bir hata sonucu yada bizim yaptıgımız birşeyden dolayı gidiyorsa görünmezlik
bilgilenmiş olcagız
ama bizden kaynaklanmıyo bot atak yapıyorsa biraz araştırıp bir yazılımcı arkadaşımdan destek alarak botun atak yapmasını saglamaya çalışcaz
iyi oyunlar
Son düzenleme:
Birisi ema atarsa görünmezliğin giderbeyler boxybot kullananlar bilir kutu toplarken görünmez oldugumuzda
bilgilenmiş olcagız
ama bizden kaynaklanmıyo bot atak yapıyorsa biraz araştırıp bir yazılımı arkadaşımdan destek alarak botun atak yapmasını saglamaya çalışcaz
iyi oyunlar

Ema ve görünmezlik silici mayınlar var ondan kurar sen yanına gidincede o patlar görünmezliğin gider.
Birisi ema atarsa görünmezliğin gider![]()
HAHA
evet gidiyor ama ben 3-8 de topladıgım için her lvl gelemez gelirsede beni bulması lazım önce beni bulup tıkladıysa üzerime de ema atmaz atarsada emayı görünmezligimin gitmesi düşük bi ihtimal ve yanımda atması lazım emayı

DEDİGİM GİBİ MAYINLAR EMA GİBİ ŞEYLER ÇOK DÜŞÜK İHTİMAL BENİM KOSKOCA HARİTADA O MAYINA BASMAMDA TESADÜF OLURDU VE GÜNDE EN FAZLA 1-2 KERE OLUR EN FAZLA BAŞKA BİRŞEY VAR BENCE ÇÜNKÜ BANİM GÜNDE 2-4 ARASI GÖRÜNMEZLİGİM GİDİYOR VE 2000 URİ GİBİ MİKTAR ÖDÜYORUM HERGÜN GÖRÜNMEZLİGE

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...