R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Bedava Com ve Net Domain almak ShifT- Güvencesi ile [Promo Code]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ShifT-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Arkadaşlar son günlerde 5 TL'ye domain satan arkadaşlarımızın sayısı hızla artmaya başladı. Bu arkadaşalrımız kesinlikle dolandırıcı değillerdir. Sadece sahtekardırlar :)

Şimdi Göstereceğim Yöntem ile tamamen ücret ödemeksizin .com veya .net domain alıcaz :)

Öncelikle Bedava Domain Veren Site için verdiğim siteye giriyoruz

Daha sonra Kayıt oluyorsunuz Bulamayanlar için Link

Müsteri verilerini kendinize göre doldurun - Ödeme biçiminde sadece paypal'a tik atın ve aksiyon kodunuda boş bırakın ve kaydınızın tamamlayın.

1 - 2 dk içinde Mail adresinize Müşteri Numaranız ve Şifreniz gelicektir.

Sitede sol üstteki login bölümünden giriş yapın

Daha sonra Domain almak için buradan .com veya .net olmak şartıyla domaininizi seçin :)

daha sonra alttaki searce domains'e tıklayın

Açılan bölümde size uygun olan domain mevcut olarak görünüyorsa yanına tik koyarak Add to card'a tıklayın

daha sorna açılan sayfada Prome Codeye : freecomnet yazın ve submitleyin

Bedava domaininiz hazırdır. E-mail adresinize fatura gelir ama önemli değildir. Bedava olduğu için bir sorun olmaz 1 yıllık domainiz hazırdır yakında resimli olarak anlatım yapıcam. Ben kendim kullanıyorum güvenlidir. Yapamayan arkadaşlara yardımcı olunulur :)

NOT: Bir Müsteri sadece 1 tane domain alabilir :)

NOT: Domainler Hostsuzdur. Bedava Host Almak için

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Moderatörlerle nasıl konuşacağınıza dikkat ederseniz sevinirim ben sizin arkadaşınız değilim ki ban "len" diyesiniz. Promo Code kısa bi süreliğine kalktı ve kalkmadan önce alan bir sürü arkadaş var.
biliyorumda metin2 için doamin isteyen arkadaşlarımızın ayrarlanması için daha önce TK ve in domain de açılmıştı burada :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri