Arkadaşlar son günlerde 5 TL'ye domain satan arkadaşlarımızın sayısı hızla artmaya başladı. Bu arkadaşalrımız kesinlikle dolandırıcı değillerdir. Sadece sahtekardırlar 
Şimdi Göstereceğim Yöntem ile tamamen ücret ödemeksizin .com veya .net domain alıcaz
Öncelikle Bedava Domain Veren Site için
Daha sonra Kayıt oluyorsunuz Bulamayanlar için Link
Müsteri verilerini kendinize göre doldurun - Ödeme biçiminde sadece paypal'a tik atın ve aksiyon kodunuda boş bırakın ve kaydınızın tamamlayın.
1 - 2 dk içinde Mail adresinize Müşteri Numaranız ve Şifreniz gelicektir.
Sitede sol üstteki login bölümünden giriş yapın
Daha sonra Domain almak için
daha sonra alttaki searce domains'e tıklayın
Açılan bölümde size uygun olan domain mevcut olarak görünüyorsa yanına tik koyarak Add to card'a tıklayın
daha sorna açılan sayfada Prome Codeye : freecomnet yazın ve submitleyin
Bedava domaininiz hazırdır. E-mail adresinize fatura gelir ama önemli değildir. Bedava olduğu için bir sorun olmaz 1 yıllık domainiz hazırdır yakında resimli olarak anlatım yapıcam. Ben kendim kullanıyorum güvenlidir. Yapamayan arkadaşlara yardımcı olunulur
NOT: Bir Müsteri sadece 1 tane domain alabilir
NOT: Domainler Hostsuzdur. Bedava Host Almak için

Şimdi Göstereceğim Yöntem ile tamamen ücret ödemeksizin .com veya .net domain alıcaz

Öncelikle Bedava Domain Veren Site için
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
verdiğim siteye giriyoruz Daha sonra Kayıt oluyorsunuz Bulamayanlar için Link
Müsteri verilerini kendinize göre doldurun - Ödeme biçiminde sadece paypal'a tik atın ve aksiyon kodunuda boş bırakın ve kaydınızın tamamlayın.
1 - 2 dk içinde Mail adresinize Müşteri Numaranız ve Şifreniz gelicektir.
Sitede sol üstteki login bölümünden giriş yapın
Daha sonra Domain almak için
buradan .com veya .net olmak şartıyla domaininizi seçin 
daha sonra alttaki searce domains'e tıklayın
Açılan bölümde size uygun olan domain mevcut olarak görünüyorsa yanına tik koyarak Add to card'a tıklayın
daha sorna açılan sayfada Prome Codeye : freecomnet yazın ve submitleyin
Bedava domaininiz hazırdır. E-mail adresinize fatura gelir ama önemli değildir. Bedava olduğu için bir sorun olmaz 1 yıllık domainiz hazırdır yakında resimli olarak anlatım yapıcam. Ben kendim kullanıyorum güvenlidir. Yapamayan arkadaşlara yardımcı olunulur
NOT: Bir Müsteri sadece 1 tane domain alabilir

NOT: Domainler Hostsuzdur. Bedava Host Almak için
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Moderatörlerle nasıl konuşacağınıza dikkat ederseniz sevinirim ben sizin arkadaşınız değilim ki ban "len" diyesiniz. Promo Code kısa bi süreliğine kalktı ve kalkmadan önce alan bir sürü arkadaş var.
biliyorumda metin2 için doamin isteyen arkadaşlarımızın ayrarlanması için daha önce TK ve in domain de açılmıştı burada 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)