Arkadaşlar oyunu bıraktım artık bu oyun çok sıkıcı gelmeye başladı. Sizlere de tavsiye ediyorum. Bu oyunda bir amaç yok. O da değilde bu oyunun bir sınırı yok. Ufak bir örnek vereyim; Lf3 Fulledik Lf4 çıktı. Tasarım aldık 250.000 uridiumlukları çıktı. Onları da aldık yakında ilahaleye düşeceklermiş. Bu oyun eski eğlenceyi vermiyor artık. Kendimi meşgul edebilecek başka birşeyler aramam lazım
Oyunu bırakıyorum ama turkmmodan ayrılmayacağım. Ve forumun bu bölümünü sürekli takip ediceğim. Eğer çarı isteyen olursa güvendiğim kişilere bu forum dahil verebilirim.
TR1, 10 LF3, 10 Bo2 , 8 Arge, Vega. ( Bu benim diğer çarım kendi kullandığım çarı sattım. )
Oyunu bırakıyorum ama turkmmodan ayrılmayacağım. Ve forumun bu bölümünü sürekli takip ediceğim. Eğer çarı isteyen olursa güvendiğim kişilere bu forum dahil verebilirim.TR1, 10 LF3, 10 Bo2 , 8 Arge, Vega. ( Bu benim diğer çarım kendi kullandığım çarı sattım. )
Saygılar
Acid Storm
Acid Storm
Çarı depents arkadaşımıza devrettim.
Son düzenleme:
Merhaba :
Sizin Adınıza Üzüldüm..Fakat En Alttaki Yazıyı Kaldırmanızı İstiyorum..Diğer Oyuncuları Kışrtma Anlamında..İyi Forumlar :]
Sizin Adınıza Üzüldüm..Fakat En Alttaki Yazıyı Kaldırmanızı İstiyorum..Diğer Oyuncuları Kışrtma Anlamında..İyi Forumlar :]
Merhaba :
peki.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)