- Konular
- 216
- Reaksiyon Skoru
- 447
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- -8
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhabalar Bi Hikaye Yazıyım Dedim. Buraya Yazıcam.
Hikayede yer Almak İsteyen Arkadaşlar Olursa
İsim :
Gemi Tipi :
Örnek : Goliath
Donanımları :
Örnek : Full Lf3 Vs.
Karakterler :
Ben :Noob Ama Sonra Gelişen Biri
kingkral11 : Full Elit , Vega Gemi İsim ThQrandMast3r
MacTavish87 : Full lf3-1 lf4 full B02 5 lwl pet XCuTionR
doyumsu : Full Lf3 Full Flax Full kalkan +hız 1 Lf4 Vega Gemi frisovski
tugorja1111 : Lenovo Full Lf3 Full Bo2 3iris 5flax -Tugorja-
0mé®tâ : Goliath 2 LF4 + 31 LF3 + 9 İris + Full Bo2 + 4 Havoc SENARİST[15]
kromastr : leonov full lf3 3 bo2 kromastr
Not : Ezik Verirseniz Hemen Katılıp Cıkarsınız,İyi Verirseniz Sonra Çıkıp Çok Durursunuz
Hikayede yer Almak İsteyen Arkadaşlar Olursa
İsim :
Gemi Tipi :
Örnek : Goliath
Donanımları :
Örnek : Full Lf3 Vs.
Karakterler :
Ben :Noob Ama Sonra Gelişen Biri
kingkral11 : Full Elit , Vega Gemi İsim ThQrandMast3r
MacTavish87 : Full lf3-1 lf4 full B02 5 lwl pet XCuTionR
doyumsu : Full Lf3 Full Flax Full kalkan +hız 1 Lf4 Vega Gemi frisovski
tugorja1111 : Lenovo Full Lf3 Full Bo2 3iris 5flax -Tugorja-
0mé®tâ : Goliath 2 LF4 + 31 LF3 + 9 İris + Full Bo2 + 4 Havoc SENARİST[15]
kromastr : leonov full lf3 3 bo2 kromastr
Not : Ezik Verirseniz Hemen Katılıp Cıkarsınız,İyi Verirseniz Sonra Çıkıp Çok Durursunuz
Part1
Ana Gemiden Ayrılmam Gerekiyordu. Artık Kendi Gemimi Yaratmam Gerekirdi.Subaydan İzin Aldım.Pek Birşeyim Yoktu. 3-4 tane Mp1 Aldım.Ekipmanıma Yerleştirdim.Galiba İlk Ayrılışımdımdı Biraz İlerledim Garip Streunur deninen Uzay gemisiyle karşılaştım. İlk gordüğümde korkumdan ona saldırdım ve öldürdüm. İçindeki Kaynakları Topladım Çok Mutluydum.Ama Bi yandanda onu oldürdüğüm için üzgündüm. Gemisi benden büyüktü ama nedense bana yenilmişti [ 0c Lik Gemiyim
] Part2
Onümden ThQrandMast3r Geçti. Gemisi Vegaydı Hep benim hayalimdi aslında vega olmak ama hiç o kadar kaynak kazanamamıstım.Full lf3'ü vardı ben lf3'ün adını bile 2 uzay günü önce ogrenmiştim.x-2 gidelim de seni biraz kasıyım noob dedi bana ben neden kasıyosunki dedim kimse kimseye boş yere iyilik yapmazdı ana gemi buna kızabilirdi.ThQrandMast3r Mmo buna birşey demez ben izin aldım hem patron benim arkadaşımdır ona bi keresinde pallidum vermiştim dedi ben utanarak pallidum ne oldugunu sordum oda tanesi 500c olan birşey dedi. Şaşırmıştım. hayatımda adını duymadıgım şeyden 10 tanesi beni zengin edebilirdi.Galaksi Kapısına yaklaşmıştık galiba tabi ben adını bilmiyordum. İçine girdiğimde için kıpır kıpırdı.ThQrandMast3r valla noobsun dedi.Bende İlk Girişim daha yeni anagemideki eğitimimi bitirdim dedim. Oda Tamam Dedi.
Part3
Bana Güldüğünü Biliyordum. Oda Bunu Bildiğimi Anladı. Bak Dostum İstesem Seni Kasmam Ben Gider Kristalion keserim dedi bende nooblugumdan ozür dilerim abi dedim. Tamam ben klandakileri çagırıyorum senide klana alıyım seni patlatmasınlar dedi. Ben nasıl yani patlatmak nedir sadece yaratıklar patlatılmıyomu dedim.Oda İyimisin dedi başka şirketten olanlar seni patlatabilir dedi. bende hangi şirket dedim. Güldü arkadaşları geldi İsimleri XCuTionR frisovski idi. XCuTionR da ThQrandMast3r gibiydi. Ama yanında küçük birşey vardı bune dedim kopeğim dedi inanamadım sanki ona hizmet eden küçük bi uzaylı gibiydi. frisovski onu gormeme izin vermedi gemisi zaten garipti etrafımda çok hızlı donüyordu. Kalkan koruması acmıs ve kamufle almıstı galiba onu goremiyordum Seni kasarım payımı alır çıkarım dedi. Payı Galiba klandaki paraydı ThQrandMast3r ile öyle anlaşmıştı. ThQrandMast3r Beni neden bu kadar kasmak istiyordu hiç anlıyamamıştım.Biz Hala Atlama Kapısındaydık x-2 haritasındaydık. Beni Tamir ediyorlardı. frisovski Söylediğine göre ben çok ezikmişim.
Part4
Bana 1-2 Şey Yollamışlardı Klandan , Klandan birşey gönderilceğini bilmiyordum acaba beni kasmalarının bunla bi ilgisi varmıydı.frisovski cimrilik yapıp bana 1credits bile vermedi. Üzüldüm. Eski [CM]-Tugorja- Dan duydugum kadarıyla bot diye birşey varmış ve kullanmak yasakmış bu arada -Tugorja- en sağlam gemilerden biri ama cm likten atılınca tüm ekipmanlarını ana gemi almış. Neyse bu botu arkadaşlara sorarken kromastr geldi. Onümüzde Lordakiye diye canlılar geçiyordu ben bune uzaylımı kaç eli var bunun bu ne bıcım şey diye dedim.kromastr güldü ben onlara tek atıyorum dedi. ve siz neyden konusuyorsunuz bende ekibinize katılıyımmı dedi ben olur dedim frisovski olmaz dedi. galiba o katılınca geliri azalcaktı ama kromastr birşey istemiyorum diye ekledi ben botu acarım sizde yaımda durursuuz dedi. ben bot diyince hemen sozünü kestim bi dakka bot ne bot ne işe yarar bot yasak değilmi falan dedim kromastr'da bilmiş şekilde açıkladı. ThQrandMast3r sözünü kesti Böyle Diyerek sonra sustu tamam sen anlat dedi. kromastr bot auto lazer,auto sürme modudur.Krediden Tasarruf Edersin,Çünkü Adamlar çalışmaz tek kişi ve tek düğme ile gemini yonetirsin,bot yasak ama ana gemi pek x-1 den ayrılmaz yani seni gorme olasılığı az ama yinede full açık tutmalısın tarama deninen gemi lazer tarama sistemi var.Ana Gemi Tüm rs-123192 lazerini atıyo havaya oda tüm evreni dolaşıyor buda kameralı oldugu ıcın yoldaki tüm herşeyi gorüyor. Bu lazer denildiğine göre Korsan gemilerden düşen küçük sandıklardan çıkıyormuş.
Part5
Bu Arada Galaksi kapısından ayrılma izni geldi. Hemen beni Takip Et Diyerek frisovski çıktı. İlk Kez Konuşmuştu. 5 Işık Yılı [5sn] ilerledik tabi bunu diğerleri 1.5 saniyede gitmişti ben arkadan yavaş yavaş geliyordum ve açıkcası korkuyordum çünkü 6 kollu garip yaratıkları ilk kez görmüştüm ve bana elektrik bombası atıyorlardı. Arkamda Çok birikti Bunlar bana 20-20 vuruyorlardı gemimde isyanlar çıktı jenoretor gorevlileri bune kalkanlara güç verin diyerek bağırıyorlardı. Birden Arkamdan SENARİST[15] geldi. Galiba Bot Açmıştı. Onları Kalın Sanki 5 lazer boyutnun birleşmesiyle oluşn bi kalınlık ve turuncu rengiyle ortalığa ateş saçıyordu. Onları Tek Atışta Aldı. Ben Ss aldım belki ondan bir miktar kredi koparırım diye
ama bende auto chip [Bot] almayı düşündüğümden botu sildim. Ben -Tugorja- yı gormüştüm. İnamadım koskoca cm gemilerden kalan,sans kutularını falan topluyordu ben hayatımda 2 çeşit kaynak toplamıştım. Biri Promitum diğeri endrurium daha onlarca kaynak oldgunu ogrendim XCuTionR . Telsizler birden kesildi. Ben Korkuyordum arkamda 5-6 tane 6 kollu yaratıklar vardı. Jeneretor gorevlisi korkudan bayılmıştı. Artık Kalkanım Yoktu. Onümde Sans Kutusunu Gordüm
. Almak Riskliydi ama sonucunda patlayıp ana gemiye donicektim ve donmek istemiyordum. ThQrandMast3r Beni neden kastığını bilmek ve biraz kredi kazanmadan. Hemen Toplayıcı Görevlilerine bağırdım boruyu uzatın diye şifre sordu hacklerlarımız tarafından çözüldü açtık ve içinde rsb-75 den 2500 tane çıktı. Canım 125/200 dü Hemen elemanlarımdan biri lazer cephenesini yerleştirmek için cephaneyi bölümünü açtı burası temizlenmeli adamım dedi. Ve Hemen Mermileri Yerleştirdi. Ben Hemen Ustas bi manavra ile vurdum ilk atışım olmamıştı tekrar vurdum buda olmamıştı tamam oldük ana gemide buluşuruz adamım diyerek bagırdım. Ve Lazer Atıcı Tusun Üstüne Elim Deydi. ve Boom evet 6 ayaklı canavara tek atmıştım. Birden Telsizlerden Ses Gelmeye Başladı.
Nerdesin Yardıma ihtiyacın varmı ? ne noob adamsın bizi takip et diyerek bunu söyliyenin kromastr oldugunu tahmin etmiştim.
Part6
Duyuru : Son 1 Kişi Alıncak Diğerleri Düşman Olarak Parçada yer Alabilir.
Son düzenleme:
- Konular
- 84
- Reaksiyon Skoru
- 120
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba,
ismim:ThQrandMast3r
Gemi:Vega
Donanım full lf3+3 iris+ full bo2
İyi oyunlar.
İyi oyunlar.
- Konular
- 286
- Reaksiyon Skoru
- 363
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 150
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İsim:™X€CuTion€R™
Gemi:Agesis 250 bin urilikten
Donanım:Full lf3-1 lf4 full B02 -5 lwl pet+Full iris Havoc tasarımlı
Gemi:Agesis 250 bin urilikten
Donanım:Full lf3-1 lf4 full B02 -5 lwl pet+Full iris Havoc tasarımlı
Son düzenleme:
- Konular
- 216
- Reaksiyon Skoru
- 447
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 6 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- -8
- DevLira
- 0
,Merhaba,
İyi oyunlar.
Part2 Eklendi Sizde Eklendiniz.
İyi Forumlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)