Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Şaman Buff Client Zımbırtısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kralhamsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 89
Bir kaç gündür Arthion'un reklamları karşıma çıkıyordu bu sistemi gördüm garip bir şekilde hoşuma gitti sistem kısaca şöyle çalışıyor.
Belirli item yan hesabınız şamana movmentleniyor ticaret açılmıyor hesaba X seni Tılsım Hesabı olarak Bağlamak istiyor Evet - Hayır seçeneği ile devam ediliyor.

Ana Clientte açılan windowdan karakteri yanına ışınlama seni takip etmesi ve seni bufflamasını diğer cliente geçmeden halledebiliyorsun
oyun içinde şaman karakteri hazır bufflarda oldugu gibi ölmemiş oluyor.

Artı olarak ben buna Grup Kutsama Sisteminide Uyarlayıp Entegre ettim Tılsımlı bi ürün var işte 75002 diyelim onu kullandıgınızda
eğer grup lideri iseniz grubunuzdaki herkes otomatik bufflanıyor. geliştirme aşamasındayım hala gui düzenlemeleri vs.

Yorumlara açığım fikirlerinizi merakla bekliyorum iyi forumlar :)

esa.png

Bir kaç gündür Arthion'un reklamları karşıma çıkıyordu bu sistemi gördüm garip bir şekilde hoşuma gitti sistem kısaca şöyle çalışıyor.
Belirli item yan hesabınız şamana movmentleniyor ticaret açılmıyor hesaba X seni Tılsım Hesabı olarak Bağlamak istiyor Evet - Hayır seçeneği ile devam ediliyor.

Ana Clientte açılan windowdan karakteri yanına ışınlama seni takip etmesi ve seni bufflamasını diğer cliente geçmeden halledebiliyorsun
oyun içinde şaman karakteri hazır bufflarda oldugu gibi ölmemiş oluyor.

Artı olarak ben buna Grup Kutsama Sisteminide Uyarlayıp Entegre ettim Tılsımlı bi ürün var işte 75002 diyelim onu kullandıgınızda
eğer grup lideri iseniz grubunuzdaki herkes otomatik bufflanıyor. geliştirme aşamasındayım hala gui düzenlemeleri vs.

Yorumlara açığım fikirlerinizi merakla bekliyorum iyi forumlar :)

Ekli dosyayı görüntüle 187253
Eline sağlık kral güzel bir fikiri yakalamışsın.
Kullanırkende referansı yazmışsın.
Arthion mt2009pl gibi oyunları çalıp oyun açıp para kazanıp fikirlere sahip çıkan şuursuz evlatları doluyken piyasa (bknz sıfırdan metin2 geliştiriyorum) böyle emeğe saygı duyduğun için eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri