HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamunaleyküm arkadaşlar daha önceden tanışma bölümünde konu açmıştım ama kayıplara karışmış
tekrardan açmaya karar verdim. Şunuda diyim çok saçmalarım
Adım : Harun CELEP
11/12/1993 doğumluyum
Trabzon /Merkez/Bostancı mahallesinde yaşıyorum
Trabzonlu olduğum için tuttuğum takımda TRABZONSPOR
Forumu çok eskilerden metin2 hilesi ararken bulmuştum
Forumu paylaşım açısından iyi buluyorum bazı kişilere torpil geçiliyor yani forumda herkes eşit değil. Kişiler rütbelerine göre değerlendiriliyor.Adlarını vermek istemiyorum birkaç arkadaşımız uzman üye veya normal üye ama forumdaki Bazı üst kademe yöneticilerden daha bilgili . Bence her bölümün moderatörü ayrı değerlendirilmelidir. Neyse uzatmıyım
forumda gördüğüm kadarıyla bir üyeye gösterilen tavırla moderatör veya daha üst seviyedeki birine gösterilen tavır aynı değil.
Forumda eskiden metin2 soru-cevap bölümünde takılırdım bu aralar derslerden dolayı fazla ilgilenemedim
genel olarak metin2 bölümünde takılıyorum
Hedefim rütbemin artması değil sadece arkadaşça muhabbet etmek bilmediklerimi öğrenmek bildiklerimide öğretmek. Rütbemin artmasını isteseydim çoktan tüm paylaşımlar bölümüne konu açmıştım
Bazı arkadaşlar diyebilir konu sayın azdır diye açmıyodur
metin2 bölümünde tanıyan tanır beni kimseyle polemiğe girmem .
Benim hakkımda konuşulanları fazla takmam ama benim hakkımda konuşup kendiside aynı hatayı yaparsa bende onun hakkında konuşurum.
Kısaca konuşulanlar bana boş gelir genelde konuşanlarda yaşta küçük olduğu için cevap vermem
Gerçek hayatta fazla konuşmam hep gülerim kafa sallarım
İlkokulu : Bostancı ilköğretim okulunda
Ortaokulu : Ticaret ilköğretim okulunda
Liseyi : Trabzon Atatürk sağlık meslek lisesinde
Okudum.
Şuanda Ktüde Labaratuvar teknisyenliğini okuyorum ilk senem dua edinde sınıfta kalmıyım
Başka aklıma birşey gelmiyor gelirsede eklerim
Saçmaladıysam özür dilerim
Herkese İyi Forumlar.
tekrardan açmaya karar verdim. Şunuda diyim çok saçmalarım
Adım : Harun CELEP
11/12/1993 doğumluyum
Trabzon /Merkez/Bostancı mahallesinde yaşıyorum
Trabzonlu olduğum için tuttuğum takımda TRABZONSPOR

Forumu çok eskilerden metin2 hilesi ararken bulmuştum

Forumu paylaşım açısından iyi buluyorum bazı kişilere torpil geçiliyor yani forumda herkes eşit değil. Kişiler rütbelerine göre değerlendiriliyor.Adlarını vermek istemiyorum birkaç arkadaşımız uzman üye veya normal üye ama forumdaki Bazı üst kademe yöneticilerden daha bilgili . Bence her bölümün moderatörü ayrı değerlendirilmelidir. Neyse uzatmıyım
forumda gördüğüm kadarıyla bir üyeye gösterilen tavırla moderatör veya daha üst seviyedeki birine gösterilen tavır aynı değil.Forumda eskiden metin2 soru-cevap bölümünde takılırdım bu aralar derslerden dolayı fazla ilgilenemedim
genel olarak metin2 bölümünde takılıyorum
Hedefim rütbemin artması değil sadece arkadaşça muhabbet etmek bilmediklerimi öğrenmek bildiklerimide öğretmek. Rütbemin artmasını isteseydim çoktan tüm paylaşımlar bölümüne konu açmıştım
Bazı arkadaşlar diyebilir konu sayın azdır diye açmıyodur
metin2 bölümünde tanıyan tanır beni kimseyle polemiğe girmem .Benim hakkımda konuşulanları fazla takmam ama benim hakkımda konuşup kendiside aynı hatayı yaparsa bende onun hakkında konuşurum.
Kısaca konuşulanlar bana boş gelir genelde konuşanlarda yaşta küçük olduğu için cevap vermem
Gerçek hayatta fazla konuşmam hep gülerim kafa sallarım
İlkokulu : Bostancı ilköğretim okulunda
Ortaokulu : Ticaret ilköğretim okulunda
Liseyi : Trabzon Atatürk sağlık meslek lisesinde
Okudum.
Şuanda Ktüde Labaratuvar teknisyenliğini okuyorum ilk senem dua edinde sınıfta kalmıyım
Başka aklıma birşey gelmiyor gelirsede eklerim
Saçmaladıysam özür dilerim
Herkese İyi Forumlar.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Forumu paylaşım açısından iyi buluyorum bazı kişilere torpil geçiliyor yani forumda herkes eşit değil. Kişiler rütbelerine göre değerlendiriliyor.Adlarını vermek istemiyorum birkaç arkadaşımız uzman üye veya normal üye ama forumdaki moderatörlerden daha bilgili . Bence her bölümün moderatörü ayrı değerlendirilmelidir. Neyse uzatmıyım forumda gördüğüm kadarıyla bir üyeye gösterilen tavırla moderatör veya daha üst seviyedeki birine gösterilen tavır aynı değil.
Bu cümlelerini belirtmesen daha hoş olabilirdi ama neyse.
Hoşgeldiniz.
Hoşgeldin iyi forumlar...
Hoşbulduk. Sizede iyi forumlar.
Forumu paylaşım açısından iyi buluyorum bazı kişilere torpil geçiliyor yani forumda herkes eşit değil. Kişiler rütbelerine göre değerlendiriliyor.Adlarını vermek istemiyorum birkaç arkadaşımız uzman üye veya normal üye ama forumdaki moderatörlerden daha bilgili . Bence her bölümün moderatörü ayrı değerlendirilmelidir. Neyse uzatmıyım forumda gördüğüm kadarıyla bir üyeye gösterilen tavırla moderatör veya daha üst seviyedeki birine gösterilen tavır aynı değil.

Hoşgeldiniz.
Hoşgeldiniz.
Kusura bakmayın
moderatörler derken hepsini kastedmemiştim ama hata bende belirtmedim
Tekrar düzenliyorum.Hoşbulduk bu arada

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)