kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

O ne dedi ? Bu ne dedi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sacha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@erdemaa;

Çok sevdiğim bir Abimdir , tanışmamız biraz garip oldu ama kısa zamanda çok sevdim... :)

@unknownz;

Kafa dengi bir insan beraber ilerledik , beraber ilerleyeceğiz... :)

@0lumGunu;

Brom çok iyi insandır forumda çok güvendigim sayılı kişilerden... :)

@yasrausta01;

Yaşar Abim kral adamdır...

@dragonmetin2;

Zamanında kendisiyle kavgamız oldu ama tekrar helalleştik ileride iyi bir konuma geleceğine inanıyorum... :)

@SuFLeR;

Geleceğin Co-Admini... :)

@halilsicimli;

Arabakolik... :)

@ToxicAngeLx;

Oyun arkadaşım... :)

@Avesequick;

Eski Dost... :)

@LeventPolat;

Ağırbaşlı desem yalan olur... :)

@parinarda;

Cross Fire bölümünde mod olmak isteyen arkadaşım... :)

@adigesaw;

Hacker Kick... :)

@demircanuzer; Olarak yazdım bunları..İyi kotü yorumladım kızan olursa da kusura bakmasın :)
@Avesequick; Bir zamanlar deneme moderatorken tanıştığımız ve gerçekten sevdiğim biri oldu kısaca toprağam :D

@Casper16; Başlarda sevmesekte birbirimizi ardından çok iyi dostluklarımız oldu çok açık ve iyidir sanaldan kardeşim dediğim nadir insanlardandır..

@zeyn0;Kimse alınmasın ama forumdaki en adaletli insan olduğunu düşünüyorum her konuda ve insanları kırmamayı kendine felsefe edinmiş abla* sözünü kesinlikle haketmiş bir insan..
@unthinkinq; Hakan Abiyle pek sohbetim olmasada onunda çok iyi niyetli birisi olduğuna adım gibi eminim..

@Rammsteinn;Bi aralar çok muhabbet ederdik ama çok yoğun bir arkadaşımızdır :) :)

@tuxuuu; Mehmet herkesin dediği gibi deneme moderatorken nasılsa ki aynı döneme denk geldik sonrasında da aynıydı ve o co-admin ben banlı üye olarak devam ettiysem bu foruma bu ne kadar ağır olduğunu gösterir..

@CrazYALkaN; Yönetimin Msn Sohbet Grubunun o yoksa tadı tuzu olmazdı eski molafatçılardandır severim çok kendisini

@erdemaa; Çok iyi kalplidir ki herkese herzaman yardım etmeye hazırdır adalet konusunda ilklerime alabilirim çok severim kendisini artık konuşmasakta..

@0lumGunu; Dost..

@qOMRp; Tabuları olsada iyi biridir Ömer Abi..(Abi demediğim için çok kavga ederdik :D )

@lalaker1; Skype'e adım attığımda o mesaj atmassa bi yararı yokki Skype'in :D çok başarılı kodlama konusunda hep arkasındayım bu konuda..

@dragonmetin2; Çok sıcak bir insan herkesin şu forumda dostluk etmesi gereken insanlardan kimseyi rütbesiyle yargılamaz..

@RebeLCodeR; Unutmadım ;)

@parinarda; Derler ya hani sevdalımısın be oğlum bu ne dalgınlık diye sevdalı benim kardeşim :)

@h.can42;Güncelde başarılı

@bymefta; Bana güvenen sayılı insanlardan

@TolqaAnac; İşi Düşenin Kankası :D

@Kill For You; Tanınması gereken ama aynı zamanda patavatsızlığı sevmeyen bi kardeşim..

@dargon10;League Of Legends oynuyosanız eklemeniz yeterli.

@Elfiteds; işini iyi yapardı..

@WhyCoders; O beni unutsada adını yazarım

@Odaklan Evlat; Deneme moderator dönemlerimde çok iyiydi aramız

@ade75;Eskiden aramız iyiydi şimdi nötr

@manclup12; Çok çok sevdiğim kişiler arasındaydı yönetimdeyken..

@qimeNez; Ali bu forumun eskiden beri en iyi yöneticileri arasına girebilir..

Son düzenleme:
Majezik ; Burak kardeşim, aynı zamanda yönetim maceramı başlatan şahıs kendisi, bu dediklerim ekstralar, kısaca ; adam gibi adam...

@Cagataye95; konuşması sohbeti insanın morelini düzeltiyor abim olarak gördüğüm değerli birisi :)

@DropSing; yardıma ihtiyacım olduğumda sualsiz devamlı yardım eden adamın dibi dibiii.

@zeyn0; uzman olmadan önce beni tekrar foruma kazandırmıştı , forumun ablası o :rolleyes:

@erdemaa;

Çok sevdiğim bir Abimdir , tanışmamız biraz garip oldu ama kısa zamanda çok sevdim... :)

@unknownz;

Kafa dengi bir insan beraber ilerledik , beraber ilerleyeceğiz... :)

@0lumGunu;

Brom çok iyi insandır forumda çok güvendigim sayılı kişilerden... :)

@yasrausta01;

Yaşar Abim kral adamdır...

@dragonmetin2;

Zamanında kendisiyle kavgamız oldu ama tekrar helalleştik ileride iyi bir konuma geleceğine inanıyorum... :)

@SuFLeR;

Geleceğin Co-Admini... :)

@halilsicimli;

Arabakolik... :)

@ToxicAngeLx;

Oyun arkadaşım... :)

@Avesequick;

Eski Dost... :)

@LeventPolat;

Ağırbaşlı desem yalan olur... :)

@parinarda;

Cross Fire bölümünde mod olmak isteyen arkadaşım... :)

@adigesaw;

Hacker Kick... :)

Majezik ; Burak kardeşim, aynı zamanda yönetim maceramı başlatan şahıs kendisi, bu dediklerim ekstralar, kısaca ; adam gibi adam...

Hepsi eklendi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri