Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@erdemaa;
Çok sevdiğim bir Abimdir , tanışmamız biraz garip oldu ama kısa zamanda çok sevdim...
@unknownz;
Kafa dengi bir insan beraber ilerledik , beraber ilerleyeceğiz...
@0lumGunu;
Brom çok iyi insandır forumda çok güvendigim sayılı kişilerden...
@yasrausta01;
Yaşar Abim kral adamdır...
@dragonmetin2;
Zamanında kendisiyle kavgamız oldu ama tekrar helalleştik ileride iyi bir konuma geleceğine inanıyorum...
@SuFLeR;
Geleceğin Co-Admini...
@halilsicimli;
Arabakolik...
@ToxicAngeLx;
Oyun arkadaşım...
@Avesequick;
Eski Dost...
@LeventPolat;
Ağırbaşlı desem yalan olur...
@parinarda;
Cross Fire bölümünde mod olmak isteyen arkadaşım...
@adigesaw;
Hacker Kick...
Çok sevdiğim bir Abimdir , tanışmamız biraz garip oldu ama kısa zamanda çok sevdim...

@unknownz;

@0lumGunu;

@yasrausta01;
@dragonmetin2;
Zamanında kendisiyle kavgamız oldu ama tekrar helalleştik ileride iyi bir konuma geleceğine inanıyorum...

@SuFLeR;
Geleceğin Co-Admini...

@halilsicimli;
Arabakolik...

@ToxicAngeLx;
Oyun arkadaşım...

@Avesequick;
Eski Dost...

@LeventPolat;

@parinarda;

@adigesaw;
Hacker Kick...
@demircanuzer; Olarak yazdım bunları..İyi kotü yorumladım kızan olursa da kusura bakmasın
@Avesequick; Bir zamanlar deneme moderatorken tanıştığımız ve gerçekten sevdiğim biri oldu kısaca toprağam
@Casper16; Başlarda sevmesekte birbirimizi ardından çok iyi dostluklarımız oldu çok açık ve iyidir sanaldan kardeşim dediğim nadir insanlardandır..
@zeyn0;Kimse alınmasın ama forumdaki en adaletli insan olduğunu düşünüyorum her konuda ve insanları kırmamayı kendine felsefe edinmiş abla* sözünü kesinlikle haketmiş bir insan..
@unthinkinq; Hakan Abiyle pek sohbetim olmasada onunda çok iyi niyetli birisi olduğuna adım gibi eminim..
@Rammsteinn;Bi aralar çok muhabbet ederdik ama çok yoğun bir arkadaşımızdır
@tuxuuu; Mehmet herkesin dediği gibi deneme moderatorken nasılsa ki aynı döneme denk geldik sonrasında da aynıydı ve o co-admin ben banlı üye olarak devam ettiysem bu foruma bu ne kadar ağır olduğunu gösterir..
@CrazYALkaN; Yönetimin Msn Sohbet Grubunun o yoksa tadı tuzu olmazdı eski molafatçılardandır severim çok kendisini
@erdemaa; Çok iyi kalplidir ki herkese herzaman yardım etmeye hazırdır adalet konusunda ilklerime alabilirim çok severim kendisini artık konuşmasakta..
@0lumGunu; Dost..
@qOMRp; Tabuları olsada iyi biridir Ömer Abi..(Abi demediğim için çok kavga ederdik
)
@lalaker1; Skype'e adım attığımda o mesaj atmassa bi yararı yokki Skype'in
çok başarılı kodlama konusunda hep arkasındayım bu konuda..
@dragonmetin2; Çok sıcak bir insan herkesin şu forumda dostluk etmesi gereken insanlardan kimseyi rütbesiyle yargılamaz..
@RebeLCodeR; Unutmadım
@parinarda; Derler ya hani sevdalımısın be oğlum bu ne dalgınlık diye sevdalı benim kardeşim
@h.can42;Güncelde başarılı
@bymefta; Bana güvenen sayılı insanlardan
@TolqaAnac; İşi Düşenin Kankası
@Kill For You; Tanınması gereken ama aynı zamanda patavatsızlığı sevmeyen bi kardeşim..
@dargon10;League Of Legends oynuyosanız eklemeniz yeterli.
@Elfiteds; işini iyi yapardı..
@WhyCoders; O beni unutsada adını yazarım
@Odaklan Evlat; Deneme moderator dönemlerimde çok iyiydi aramız
@ade75;Eskiden aramız iyiydi şimdi nötr
@manclup12; Çok çok sevdiğim kişiler arasındaydı yönetimdeyken..
@qimeNez; Ali bu forumun eskiden beri en iyi yöneticileri arasına girebilir..
@Avesequick; Bir zamanlar deneme moderatorken tanıştığımız ve gerçekten sevdiğim biri oldu kısaca toprağam
@Casper16; Başlarda sevmesekte birbirimizi ardından çok iyi dostluklarımız oldu çok açık ve iyidir sanaldan kardeşim dediğim nadir insanlardandır..
@zeyn0;Kimse alınmasın ama forumdaki en adaletli insan olduğunu düşünüyorum her konuda ve insanları kırmamayı kendine felsefe edinmiş abla* sözünü kesinlikle haketmiş bir insan..
@unthinkinq; Hakan Abiyle pek sohbetim olmasada onunda çok iyi niyetli birisi olduğuna adım gibi eminim..
@Rammsteinn;Bi aralar çok muhabbet ederdik ama çok yoğun bir arkadaşımızdır
@tuxuuu; Mehmet herkesin dediği gibi deneme moderatorken nasılsa ki aynı döneme denk geldik sonrasında da aynıydı ve o co-admin ben banlı üye olarak devam ettiysem bu foruma bu ne kadar ağır olduğunu gösterir..
@CrazYALkaN; Yönetimin Msn Sohbet Grubunun o yoksa tadı tuzu olmazdı eski molafatçılardandır severim çok kendisini
@erdemaa; Çok iyi kalplidir ki herkese herzaman yardım etmeye hazırdır adalet konusunda ilklerime alabilirim çok severim kendisini artık konuşmasakta..
@0lumGunu; Dost..
@qOMRp; Tabuları olsada iyi biridir Ömer Abi..(Abi demediğim için çok kavga ederdik
) @lalaker1; Skype'e adım attığımda o mesaj atmassa bi yararı yokki Skype'in
çok başarılı kodlama konusunda hep arkasındayım bu konuda.. @dragonmetin2; Çok sıcak bir insan herkesin şu forumda dostluk etmesi gereken insanlardan kimseyi rütbesiyle yargılamaz..
@RebeLCodeR; Unutmadım
@parinarda; Derler ya hani sevdalımısın be oğlum bu ne dalgınlık diye sevdalı benim kardeşim
@h.can42;Güncelde başarılı
@bymefta; Bana güvenen sayılı insanlardan
@TolqaAnac; İşi Düşenin Kankası
@Kill For You; Tanınması gereken ama aynı zamanda patavatsızlığı sevmeyen bi kardeşim..
@dargon10;League Of Legends oynuyosanız eklemeniz yeterli.
@Elfiteds; işini iyi yapardı..
@WhyCoders; O beni unutsada adını yazarım
@Odaklan Evlat; Deneme moderator dönemlerimde çok iyiydi aramız
@ade75;Eskiden aramız iyiydi şimdi nötr
@manclup12; Çok çok sevdiğim kişiler arasındaydı yönetimdeyken..
@qimeNez; Ali bu forumun eskiden beri en iyi yöneticileri arasına girebilir..
Son düzenleme:
Majezik ; Burak kardeşim, aynı zamanda yönetim maceramı başlatan şahıs kendisi, bu dediklerim ekstralar, kısaca ; adam gibi adam...
@Cagataye95; konuşması sohbeti insanın morelini düzeltiyor abim olarak gördüğüm değerli birisi
@DropSing; yardıma ihtiyacım olduğumda sualsiz devamlı yardım eden adamın dibi dibiii.
@zeyn0; uzman olmadan önce beni tekrar foruma kazandırmıştı , forumun ablası o![]()
@erdemaa;
@unknownz;
@0lumGunu;
@yasrausta01;
@dragonmetin2;
@SuFLeR;
Geleceğin Co-Admini...
@halilsicimli;
Arabakolik...
@ToxicAngeLx;
Oyun arkadaşım...
@Avesequick;
Eski Dost...
@LeventPolat;
@parinarda;
@adigesaw;
Hacker Kick...
Majezik ; Burak kardeşim, aynı zamanda yönetim maceramı başlatan şahıs kendisi, bu dediklerim ekstralar, kısaca ; adam gibi adam...
Hepsi eklendi.
@ade75; mutsuzsanız o sizi güldürebilir 
@Odaklan Evlat; uzaylı , ağır başlı , sert
@0lumGunu; Her zaman eğlenceli
, yeri geldiğinde ise çok sert

@Odaklan Evlat; uzaylı , ağır başlı , sert

@0lumGunu; Her zaman eğlenceli
, yeri geldiğinde ise çok sert
Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)