- Konular
- 3,551
- Reaksiyon Skoru
- 841
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 300
- MmoLira
- -134
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
O NE DEDİ ? BU NE DEDİ ?
Bu konuda herhangi bir üye başka bir üye hakkındaki düşüncelerini anlattı.
Sizde bu şekilde "herhangi bir üye" hakkında yorum yapmak & düşüncelerinizi paylaşmak için ;
"KONU ALTINA" aşağıdaki örnek gibi bir mesaj atabilirsiniz.
Attığınız mesajı ben en kısa süre içerisinde konuya ekliyeceğim.
Örnek ; Ben Turkmmo'yu (Siz üye ismi yazıcaksınız) anlatmak istiyorum.Forum hakkında düşüncelerim ;
Sanıyorum bize nazar değdi. Bizim söz dinleyen birer üye olmamız gerekiyordu.Forum hakkında twitter'ımızdan bilgiler alıyoruz, bilgi kirliliği oldu ama. Bizim iletişim kopukluğumuz var. Bu konudaki hissettiklerimi sayın adminlere aktarmak istedim. Aslında suskunluğumu aylardır korudum. Forumun yeni sürüme geçişini izledim fevri çıkışlar da yapabilirdim. Ama neler olacağını bekledim. O dönemde benim admin'in evine gittiğim şeklinde haber yayınlandı. Ben bunu yapmadım.Bu insanları zoraki taraf etmeye itmemeli bence. Bütün dünya gözünde hepimiz için üzücü bir olay bu. Yurt dışından bir sürü arkadaşım aradı. Bunlar yabancı kişiler tabii. Biz demokratik söylemlerimizi sadece söylemlerimizle değil attığım mesajlarla açtığımız konularlada gösterebilsek keşke. Elbette ki güzel şeyler olsun istiyoruz. İnşallah olur da. Bizim yeni adminlere,yönetim üyelerine ihtiyacımız var. -Özelliklede "benim gibi"-.Benim söyleyeceğim birbirimizi Allah için sevelim, bütün için sevelim. İnşallah hepimize Allah tahammül versin. Bana göre bu foruma nazar değmiştir. Kimse istemez bu forumun kötü duruma düşmesini. İnşallah bunlar da geçecek.
admin hakkında düşünceler ;
_tusunami_ ;
forumun en yetkili abisidir kurucudur. Forumun root*'udur daha ne olsun.
* : kök, kaynak.
unthinkinq hakkında düşünceler ;
ReeTown
Hakan Abiyle pek sohbetim olmasada onunda çok iyi niyetli birisi olduğuna adım gibi eminim..
tuxuuu hakkında düşünceler ;
_tusunami_
egosu olmayan nadir insanlardan. Çok severim kendisini, rütbesi ne olursa olsun hep aynı kalmıştır.
erdemaa
Forumda en değer verdiğim insanlardan biri rütbesi ne olursa olsun her zaman aynı kalan biri.
ade75
Bana her konuda destek olan biri ...
unknownz
Caner abim sayesinde tanıştık. Hiç bir zaman kendini yüksek görmedi hep aynı kaldı, kalır umarım
ReeTown
Mehmet herkesin dediği gibi deneme moderatorken nasılsa ki aynı döneme denk geldik sonrasında da aynıydı ve o co-admin ben banlı üye olarak devam ettiysem bu foruma bu ne kadar ağır olduğunu gösterir..
zeyn0 hakkında düşünceler ;
Rammsteinn hakkında düşünceler ;
sgtprice hakkında düşünceler ;
Casper16 hakkında düşünceler ;
ReeTown
Başlarda sevmesekte birbirimizi ardından çok iyi dostluklarımız oldu çok açık ve iyidir sanaldan kardeşim dediğim nadir insanlardandır..
CrazYALkaN hakkında düşünceler ;
SuFLeRhakkında düşünceler ;
STeeL21hakkında düşünceler ;
erdemaa hakkında düşünceler ;
_tusunami_
ben deneme moderatör'ken "cano şunu niye şöyle yaptın"dedikten sonra tanıştığım ve muhabbeti bırakamadığım çok sevdiğim bir abimdir. Ayrıca kendisi ile aynı gün deneme moderatör olmuşuz.. (ilk deneme moderatörlüğümde)
unknownz
Bana her konuda yardımı dokunan, forumda samimi olduğum ilk abim.
fatih9755
foruma döndüğümden beri bana daima yardımcı olan ABİM . onu aslında anlatacak kelime evrende yoktur ..
tuxuuu
Gerçek hayat olmasa bile öz abim olarak gördüğüm biri
halilsicimli
Abi Bilmiyorum Ama Sana Karşı Bi Sevgim Var, Tanımasam Bile Çok Sıcak Kanlı Kendine Özgü Bi Adamsın
yasrausta01
uzmanken yardım eden bizleri zombinin kölesi yapan biri.
QuacK
Çok sevdiğim bir Abimdir , tanışmamız biraz garip oldu ama kısa zamanda çok sevdim...
ReeTown
Çok iyi kalplidir ki herkese herzaman yardım etmeye hazırdır adalet konusunda ilklerime alabilirim çok severim kendisini artık konuşmasakta
sgtprice hakkında düşünceler ;
erdemaa
İyi ki tanımışım ama tagı çok uzun kısaltsın
0lumGunu hakkında düşünceler ;
erdemaa
Hedef ben miyim diyerek hep soru sorar.
_tusunami_
faresi bozuldu zannedip bir kere bile reset atmadan sökmeye çalışan insan. Ayrıca iyi bir kaleci ve dosttur.
ade75
Zamanında hem benim ona hemde onun bana yararı çok dokunmuştur.
unknownz
Beraber çok iyi eğleniyoruz her gün konuşmasak olmaz, iyi tatiller sana
QuacK
Brom çok iyi insandır forumda çok güvendigim sayılı kişilerden...
ReeTown
Dost..
fatih9755
Her zaman eğlenceli, yeri geldiğinde ise çok sert
![]()
_tusunami_ hakkında düşünceler ;
erdemaa
Kendisi bence geleceğin bilgisayar dehası ve Metin2'de +9 ustası.
tuxuuu
Bilgisayar Mühendisi Haxball'da PRO
unknownz
herşeyin +9'unu satabilen biri
yasrausta01
Haxta ve yaptığı esprilerde rakip tanımayan biri.
DN Angel hakkında düşünceler ;
QuacKhakkında düşünceler ;
ozcan110r hakkında düşünceler ;
tuxuuu
Çok Fazla Neşeli
DropSing hakkında düşünceler ;
fatih9755
yardıma ihtiyacım olduğumda sualsiz devamlı yardım eden adamın dibi dibiii.
Avesequick hakkında düşünceler ;
unknownz hakkında düşünceler ;
_tusunami_
forumun her tarafında aktif olmaya çalışan. Göze çarpan yönetim üyelerinden birisi. Anlatılmaz yaşanır.
erdemaa
Çok şey yazarım fakat kelimeler yetmiyor.
tuxuuu
Wolfteam'da Yenmesini Hala Unutamıyorum
yasrausta01
kelimeler kifayetsiz kalıyor.
QuacK
Kafa dengi bir insan beraber ilerledik , beraber ilerleyeceğiz...![]()
DellyTEAM[DellyRiuM]hakkında düşünceler ;
erdemaa
Kutlamalar bölümünün hakimi.
eXeLaNsTR hakkında düşünceler ;
ade75 hakkında düşünceler ;
adigesaw hakkında düşünceler ;
parinarda hakkında düşünceler ;
qOMRp hakkında düşünceler ;
manclup12 hakkında düşünceler ;
ReeTown
Çok çok sevdiğim kişiler arasındaydı yönetimdeyken..
dragonmetin2 hakkında düşünceler ;
de4qle ;
O herkesten ayrıdır. Forumdaki ilk arkadaşımdır. Beraber yükseleceğiz dedik ve öyle yapıyoruz. İnşallah forumda olmasa da reel hayatta devam edecek arkadaşlığımız.
erdemaa
Sabırsız ama ileride büyük işler yapıcak.
ade75
Rahat rahat konuşabildiğim birisi
yasrausta01
Rütbedaşım kardeşim çalışkan biri.
QuacK
Zamanında kendisiyle kavgamız oldu ama tekrar helalleştik ileride iyi bir konuma geleceğine inanıyorum...
ReeTown
Çok sıcak bir insan herkesin şu forumda dostluk etmesi gereken insanlardan kimseyi rütbesiyle yargılamaz..
yasrausta01 hakkında düşünceler ;
de4qle ;
Beni her zaman motive eden, Haxball'da ezdiğim bir insanSeverim kendisini
_tusunami_
zombi yoldaşlarından birisidir. AFK taklidi yapar mesajlara cevap vermez
erdemaa
Cso yüklettim peşimi bırakmıyor zombinin kölesi olmuş.
unknownz
zombinin kölesi
CrazYALkaN
Kendisini göremiyorum, güzel sohbetler ederdik
QuacK
Yaşar Abim kral adamdır...
BeqKraL hakkında düşünceler ;
erdemaa
Güneyle ikisi candır can.
emre61 hakkında düşünceler ;
erdemaa
Fazla gözükmez sessizdir ama gerçekten iyi biridir.
de4qle hakkında düşünceler ;
erdemaa
Forumda kısa sürede yükselecek biri
yasrausta01
Beni hax ta ne zaman yenmiş hatırlamıyorumSeverim kendisini
fatih9755 hakkında düşünceler ;
erdemaa
Çalışkan biri hep böyle devam etsin ne zaman isterse yanındayım
halilsicimli
Matematik Terimleri Arasında Onu İfade Edebilen İşlem,Şekil Bulunmayan Adamın Dibi Ve Kardeşim Olan Adam.![]()
halilsicimli hakkında düşünceler ;
h.can42 hakkında düşünceler ;
ReeTown
Güncelde başarılı
TolqaAnac hakkında düşünceler ;
WhyCoders hakkında düşünceler ;
ReeTown
O beni unutsada adını yazarım
Cagataye95 hakkında düşünceler ;
_tusunami_
unutulmazlar listemin başlarındadır. Çok sevdiğim muhabbeti hoş kendi hoş birisidir.
erdemaa
Eğer ben buradaysan onun sohbetiyle verdiği bilgilerle buradayımdır.Unutmam seni
fatih9755
konuşması sohbeti insanın morelini düzeltiyor abim olarak gördüğüm değerli birisi![]()
PxeL hakkında düşünceler ;
qOMRp
Büyüklerine saygı konusunda tanıdığım en kaliteli insan diyebilirim. gerçek anlamda yani kardeşim diyebileceğim insan
ToxicAngeLx hakkında düşünceler ;
Oyun arkadaşım...![]()
[Rna]MajeziK hakkında düşünceler ;
qimeNez
Burak kardeşim, aynı zamanda yönetim maceramı başlatan şahıs kendisi, bu dediklerim ekstralar, kısaca ; adam gibi adam...
Elfiteds hakkında düşünceler ;
ReeTown
işini iyi yapardı..
Odaklan Evlat hakkında düşünceler ;
lalaker1 hakkında düşünceler ;
MrCrocodill hakkında düşünceler ;
qOMRp
Büyüklerine saygı konusunda tanıdığım en kaliteli insan diyebilirim. gerçek anlamda yani kardeşim diyebileceğim insan
LeventPolat hakkında düşünceler ;
Ağırbaşlı desem yalan olur...![]()
RebeLCodeR hakkında düşünceler ;
bymefta hakkında düşünceler ;
Bana güvenen sayılı insanlardan
dargon10 hakkında düşünceler ;
ReeTown
League Of Legends oynuyosanız eklemeniz yeterli.
qimeNez hakkında düşünceler ;
Ali bu forumun eskiden beri en iyi yöneticileri arasına girebilir..
Tıpkı o konuda olduğu gibi bu konudada sizden istediğim tek şey : REP !

Herkese iyi forumlar...
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Olarak yazdım bunları..İyi kotü yorumladım kızan olursa da kusura bakmasın![]()
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Bir zamanlar deneme moderatorken tanıştığımız ve gerçekten sevdiğim biri oldu kısaca toprağam![]()
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Başlarda sevmesekte birbirimizi ardından çok iyi dostluklarımız oldu çok açık ve iyidir sanaldan kardeşim dediğim nadir insanlardandır..
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;Kimse alınmasın ama forumdaki en adaletli insan olduğunu düşünüyorum her konuda ve insanları kırmamayı kendine felsefe edinmiş abla* sözünü kesinlikle haketmiş bir insan..
@unthinkinq; Hakan Abiyle pek sohbetim olmasada onunda çok iyi niyetli birisi olduğuna adım gibi eminim..
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;Bi aralar çok muhabbet ederdik ama çok yoğun bir arkadaşımızdır![]()
![]()
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Mehmet herkesin dediği gibi deneme moderatorken nasılsa ki aynı döneme denk geldik sonrasında da aynıydı ve o co-admin ben banlı üye olarak devam ettiysem bu foruma bu ne kadar ağır olduğunu gösterir..
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Yönetimin Msn Sohbet Grubunun o yoksa tadı tuzu olmazdı eski molafatçılardandır severim çok kendisini
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Çok iyi kalplidir ki herkese herzaman yardım etmeye hazırdır adalet konusunda ilklerime alabilirim çok severim kendisini artık konuşmasakta..
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Dost..
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Tabuları olsada iyi biridir Ömer Abi..(Abi demediğim için çok kavga ederdik)
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Skype'e adım attığımda o mesaj atmassa bi yararı yokki Skype'inçok başarılı kodlama konusunda hep arkasındayım bu konuda..
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Çok sıcak bir insan herkesin şu forumda dostluk etmesi gereken insanlardan kimseyi rütbesiyle yargılamaz..
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Unutmadım![]()
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Derler ya hani sevdalımısın be oğlum bu ne dalgınlık diye sevdalı benim kardeşim![]()
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;Güncelde başarılı
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Bana güvenen sayılı insanlardan
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; İşi Düşenin Kankası![]()
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Tanınması gereken ama aynı zamanda patavatsızlığı sevmeyen bi kardeşim..
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;League Of Legends oynuyosanız eklemeniz yeterli.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; işini iyi yapardı..
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; O beni unutsada adını yazarım
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Deneme moderator dönemlerimde çok iyiydi aramız
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;Eskiden aramız iyiydi şimdi nötr
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Çok çok sevdiğim kişiler arasındaydı yönetimdeyken..
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Ali bu forumun eskiden beri en iyi yöneticileri arasına girebilir..
@tuxuuu; Forumda en değer verdiğim insanlardan biri rütbesi ne olursa olsun her zaman aynı kalan biri.
@_tusunami_ ; Kendisi bence geleceğin bilgisayar dehası ve Metin2'de +9 ustası.
@unknownz; Çok şey yazarım fakat kelimeler yetmiyor.
@BeqKraL; Güneyle ikisi candır can.
@yasrausta01; Cso yüklettim peşimi bırakmıyor zombinin kölesi olmuş.
@0lumGunu ; Hedef ben miyim diyerek hep soru sorar.
@fatih9755; Çalışkan biri hep böyle devam etsin ne zaman isterse yanındayım
@dragonmetin2; Sabırsız ama ileride büyük işler yapıcak.
@halilsicimli; NFS world sayesinde tanımıştım kendisini samimi biri
@SuFLeR; Tanıdıkça sevdiğim bir insan.
@Cagataye95; Eğer ben buradaysan onun sohbetiyle verdiği bilgilerle buradayımdır.Unutmam seni
@CrazYALkaN; Bu adama harbiden değer veriyorum kendisi tanınması gereken bir insan ekleyin konuşun.
@eXeLaNsTR; Kendisiyle artık kardeş gibiyiz kaç sene oldu unuttum artık
@emre61; Fazla gözükmez sessizdir ama gerçekten iyi biridir.
@de4qle; Forumda kısa sürede yükselecek biri
@sgtprice; İyi ki tanımışım ama tagı çok uzun kısaltsın
@DN Angel; Bazen gerçekten çok sinir bozucu oluyor ama iyi bir insan biliyorum
[MENTION=850932]DellyTEAM[DellyRiuM] [/MENTION]; Kutlamalar bölümünün hakimi.
@QuacK; Sohbeti yerinde bir insan.
@STeeL21; Adı Mert ama harbiden adı gibi Mert biri seviyorum cano seni
@lalaker1; Metin2 Hile uzmanı ama biraz kararsız açıyor 1 gün sonra kapatıyor.
@erdemaa; Gerçek hayat olmasa bile öz abim olarak gördüğüm biri
@ade75; Kara
@ozcan110r; Çok Fazla Neşeli
@_tusunami_; Bilgisayar Mühendisi Haxball'da PRO
@unknownz; Wolfteam'da Yenmesini Hala Unutamıyorum![]()
İlk olarak bu forumu kullanmamızı bize sağlayan adminimizle başlasak yeridir sanırım.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; forumun en yetkili abisidir kurucudur. Forumun root*'udur daha ne olsun.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; egosu olmayan nadir insanlardan. Çok severim kendisini, rütbesi ne olursa olsun hep aynı kalmıştır.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; ben deneme moderatör'ken "cano şunu niye şöyle yaptın"dedikten sonra tanıştığım ve muhabbeti bırakamadığım çok sevdiğim bir abimdir. Ayrıca kendisi ile aynı gün deneme moderatör olmuşuz.. (ilk deneme moderatörlüğümde)
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; faresi bozuldu zannedip bir kere bile reset atmadan sökmeye çalışan insan. Ayrıca iyi bir kaleci ve dosttur.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; forumun her tarafında aktif olmaya çalışan. Göze çarpan yönetim üyelerinden birisi. Anlatılmaz yaşanır.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; zombi yoldaşlarından birisidir. AFK taklidi yapar mesajlara cevap vermez
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; unutulmazlar listemin başlarındadır. Çok sevdiğim muhabbeti hoş kendi hoş birisidir.
@admin; Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
@erdemaa; foruma döndüğümden beri bana daima yardımcı olan ABİM . onu aslında anlatacak kelime evrende yoktur ..
@halilsicimli; kötü günümde daima yanımda olan bana destek veren morelimi düzeltem ÖZkardeş gibi kardeşş.
- Konular
- 688
- Reaksiyon Skoru
- 459
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- -8
- DevLira
- 0
İlk olarak bu forumu kullanmamızı bize sağlayan adminimizle başlasak yeridir sanırım.
@admin; forumun en yetkili abisidir kurucudur. Forumun root*'udur daha ne olsun.
@tuxuuu; egosu olmayan nadir insanlardan. Çok severim kendisini, rütbesi ne olursa olsun hep aynı kalmıştır.
@erdemaa; ben deneme moderatör'ken "cano şunu niye şöyle yaptın"
dedikten sonra tanıştığım ve muhabbeti bırakamadığım çok sevdiğim bir abimdir. Ayrıca kendisi ile aynı gün deneme moderatör olmuşuz.. (ilk deneme moderatörlüğümde)
@0lumGunu; faresi bozuldu zannedip bir kere bile reset atmadan sökmeye çalışan insan. Ayrıca iyi bir kaleci ve dosttur.
@unknownz; forumun her tarafında aktif olmaya çalışan. Göze çarpan yönetim üyelerinden birisi. Anlatılmaz yaşanır.
@yasarusta01; zombi yoldaşlarından birisidir. AFK taklidi yapar mesajlara cevap vermez
@Cagataye95; unutulmazlar listemin başlarındadır. Çok sevdiğim muhabbeti hoş kendi hoş birisidir.
@admin; forumun en yetkili abisidir kurucudur. Forumun root*'udur daha ne olsun.
@tuxuuu; egosu olmayan nadir insanlardan. Çok severim kendisini, rütbesi ne olursa olsun hep aynı kalmıştır.
@erdemaa; ben deneme moderatör'ken "cano şunu niye şöyle yaptın"
dedikten sonra tanıştığım ve muhabbeti bırakamadığım çok sevdiğim bir abimdir. Ayrıca kendisi ile aynı gün deneme moderatör olmuşuz.. (ilk deneme moderatörlüğümde) @0lumGunu; faresi bozuldu zannedip bir kere bile reset atmadan sökmeye çalışan insan. Ayrıca iyi bir kaleci ve dosttur.
@unknownz; forumun her tarafında aktif olmaya çalışan. Göze çarpan yönetim üyelerinden birisi. Anlatılmaz yaşanır.
@yasarusta01; zombi yoldaşlarından birisidir. AFK taklidi yapar mesajlara cevap vermez

@Cagataye95; unutulmazlar listemin başlarındadır. Çok sevdiğim muhabbeti hoş kendi hoş birisidir.
Son düzenleme:
- Konular
- 3,551
- Reaksiyon Skoru
- 841
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 300
- MmoLira
- -134
- DevLira
- 0
Mesajınız eklendi.
Yorumunuz için teşekkürler.
- Konular
- 1,488
- Reaksiyon Skoru
- 404
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 233
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Yeni konu hayırlı olsun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)