HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bak sen sende kimsn bücür iftira atma len ben kimseden item almam bu sw de merak etme beni seven çok kişi var benim hatırımı kıramıcak çok kişi var ben herkese yardım ederimde senn gibi akılszlara zaten etmm sen asıl kimsin onu söle bize bücür
Yalana bak la

Lan ben kellemi ortaya koyarım sen briandan item almıyosan

Lan peki item almıyonda Fatih DaiLyLife deyken fatihle nasıl ws atıyodun ?
Senin itemlerin okadar çokmu güzeldide Fatihin eskilerine karsı koyuyon ?
La cümle alem biliyo kes artık şu yalanı yakamoz sıgıntısı senn derdin item.
Kralfalconu tebrik ediyorm güzel bi noktaya degindi sen yakamozdan çıkarın olmasa yakamozumu takarsın
İşte muratın itemleri sayesinde sadıksın yakamoza 
bücür DaiLyLife de fatihimi avrdı önce bunu sor onda yusuf vardı biraz daha araştrsan iyi oalcak çok ötüyorsun item alıyorsun diye sana herzaman vs diyorum atamıyorsun hiç gel atalım vs yi ben item için biryerde durmmm herkste bilriki daha önce brianla aram bozlmştu item için yannda olsam asla aramıda bozmazdım bunuda unutma 1 kişinn ahtırını kırqamadım gittim loncaya barıştık 1 kişinn hatırından odaYalana bak la
Lan ben kellemi ortaya koyarım sen briandan item almıyosan
Lan peki item almıyonda Fatih DaiLyLife deyken fatihle nasıl ws atıyodun ?
Senin itemlerin okadar çokmu güzeldide Fatihin eskilerine karsı koyuyon ?
La cümle alem biliyo kes artık şu yalanı yakamoz sıgıntısı senn derdin item.
Kralfalconu tebrik ediyorm güzel bi noktaya degindi sen yakamozdan çıkarın olmasa yakamozumu takarsınİşte muratın itemleri sayesinde sadıksın yakamoza
![]()
bücür DaiLyLife de fatihimi avrdı önce bunu sor onda yusuf vardı biraz daha araştrsan iyi oalcak çok ötüyorsun item alıyorsun diye sana herzaman vs diyorum atamıyorsun hiç gel atalım vs yi ben item için biryerde durmmm herkste bilriki daha önce brianla aram bozlmştu item için yannda olsam asla aramıda bozmazdım bunuda unutma 1 kişinn ahtırını kırqamadım gittim loncaya barıştık 1 kişinn hatırından oda
Hep öyle oluyo.
Neyse sus yorum atma.
git sor bakalım DaiLifey de kim varmış fatihe sor bakalım öylede zaten iftiralarınızı kendine sakla çok ötüyorsun sen öttürmeyimHep öyle oluyo.
Neyse sus yorum atma.