HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hha bakıyorumda çok eminsn kendndengörürüz ula burda azlık gözüktüğümüze bakma savaşta 50 adam dikerm başınıza
![]()
Evet Seref haklısın Adam Toplarsın Ama Kimse senin o gözünün Hatırına Gelmezler Çünkü senin dostun itemdir baska degil adamlara 1 item verirsen eybette toplarsın ama dost için cagırsan kimse gelmez ancak senin gibi yalaka insanlar gelir senden item almak için ha bu arada sende murattan yeter item alıpta gözteri yapma ADAM gibi kendi iteminle gözteri yap baskasıyla degil cocuk !!!
Ahmet cim neden bununla ugraşıyorsunuz bırakın havlasın sizden cvp almadıgında bu seref kendini ısırır
))
♥ ACİMASİZ ♥
))♥ ACİMASİZ ♥
bak sen sende kimsn bücür iftira atma len ben kimseden item almam bu sw de merak etme beni seven çok kişi var benim hatırımı kıramıcak çok kişi var ben herkese yardım ederimde senn gibi akılszlara zaten etmm sen asıl kimsin onu söle bize bücürEvet Seref haklısın Adam Toplarsın Ama Kimse senin o gözünün Hatırına Gelmezler Çünkü senin dostun itemdir baska degil adamlara 1 item verirsen eybette toplarsın ama dost için cagırsan kimse gelmez ancak senin gibi yalaka insanlar gelir senden item almak için ha bu arada sende murattan yeter item alıpta gözteri yapma ADAM gibi kendi iteminle gözteri yap baskasıyla degil cocuk !!!
şunuda unutma ki item umrumda olmaz sinirlndiğim anda hepsini atar giderm ben sizn gibiEvet Seref haklısın Adam Toplarsın Ama Kimse senin o gözünün Hatırına Gelmezler Çünkü senin dostun itemdir baska degil adamlara 1 item verirsen eybette toplarsın ama dost için cagırsan kimse gelmez ancak senin gibi yalaka insanlar gelir senden item almak için ha bu arada sende murattan yeter item alıpta gözteri yapma ADAM gibi kendi iteminle gözteri yap baskasıyla degil cocuk !!!
item için asla üzülmem ben item dediğin oyun dediğin nedirki ? burda boş boş laf etme uza şurdan

kendi çapınca konuş bücür 1 kişi kanıtlasın murattan item aldğımı ? sonra gelin burda ötün eskidende aynıydı kimi kesersem item aldı derdi bu kadarda iftira olmaz ki halada aynısnı yapıyorsunz iftirada biryere kadar değilmi kesemeynce burda boş boş ötmeyn bücürlerAhmet cim neden bununla ugraşıyorsunuz bırakın havlasın sizden cvp almadıgında bu seref kendini ısırır))
♥ ACİMASİZ ♥