Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

TurkMMO Rezilliği!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Np]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hak Yiyen kimse cezasını ceker ancak turkmmoya rezil demiceksin unutma 100 duzgunun icinde bi tane yamuk vardır....
Kenji bole bisi yapmıssa oda cezasını ceker burası adil bir platform ve seni banlayan olursa emin ol o kisi senden beter hale gelir...

Bu TürkMMO rezilliği değil KeNji'Nin rezilliğidir.

Tüm yöneticilerden özür dilerim ama senden banladığım kişiden özür dilemiyorum.Çünkü tekrar dediğim gibi beni buna sen zorladın ve 1-2 üye için admin abinin beni sıkacağını düşünmüyorum.Çok açılmasını istiyorsan adminlere mesaj at açilir belki.Ve seni sinirsiz banlamadim.Beni zorladığın için 10 gün banladim.Bide bu Turkmmo rezilliği demeyi sürdürürsen daha çok ban yersin.

+ Sevgilim diye ceza yemiyecek değil cezasını çekti bani açildi sende adam gibi bekle banin açilsin.
+ Ben ve diğer yönetici arkadaşlarım tüm şikayetlerle tek tek ayrıntılı olarak okuyarak ilgileniyoruz.

Bakın ben adam gibi hergün admin'e dediğim vakitte girerek şikayetlerle ilgileniyorum.İşimi doğru düzgün yaptığımı düşünüyorum, yapmaya çalişiyorum.Ama bi adam gelip bana bu adam bana ban atti Allah o adamın belasını versin ne pis adammiş be forumun içine ediyo gibi demesini hiç eşit görmüyorum.Beni açıkcası işimden yıldırıyor ama pes etmem.Ben ban attim hemde 10 gün ban attim.Beni forumda sinirlendirdiğin,her lanet işe burnunu sokup adimi karaladiğin için ban attim.He böyle şeyler çıktıkca Administratör olma yüzdem azaliyor.Evet ama kendimi ben sadece savunuyorum haksız isem özür diliyorum.Her insan hata yapabilir.Bakin Ormancinin,İncubusun profiline özür dilemişmiyim 3 saat önce?

Var mi daha fazla bilgi almak isteyen?

Son düzenleme:
Konuyu uzatmaya gerek yok konuya kilit atiyorum.. Admine olay iletilmişse mutalak ilgenilcektir..boşuna mesaj atip polemik yaratmayin....

Ups! üyeliğinin banı açılmıştır. 2 gün ban yeterli olduğu için.
Adı geçen diğer üyeliğin banınıda ben 1 güne indirtmiştim. Bu 2 kararla ilgili itirazı olan varsa bana yazabilir. Kişisel sorunlarınızı foruma yansıtmayın. Yöneticilerinde hatası olabilir, bu gübü durumalrda bana bildirirseniz eğer ortada bir hata varsa düzeltiriz.

Fakat böyle turkmmo rezilliği diye bir daha konu açılırsa süresiz olarak nekadar üyeliği varsa açan kişinin banlarım.

Bu ilk ve son uyarımdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri