Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

12.04.2026 Turkmmo Yönetim Terfileri

• Konuyu başlatan Tunga
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 23
  • Görüntüleme 544

Tunga

Wisely and slow; they stumble that run fast.
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Admin
Yönetici
Turnuva
Yarışma
Konular
1,625
Online süresi
7ay 63682s
Reaksiyon Skoru
9,248
Altın Konu
377
Başarım Puanı
426
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 26 Gün
MmoLira
51,142
DevLira
74

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Selamlar Turkmmo Ailesi,Forumumuzun gelişimi için büyük emek harcayan, özverili çalışmalarıyla aramızda parlayan ekip arkadaşlarımızı ödüllendirme vakti geldi. Yönetim kadromuzun gücüne güç katacak, hak ettikleri yeni rütbelere ulaşan arkadaşlarımızı açıklamaktan mutluluk duyuyorum.

1762352444298.png

@rootrize
@cWorks
1762352478225.png

@CoderPia
@Dogu9999
1762352486896.png

@raderde
@JinHu
@CynexWorks
@-Blaster-
1762352492827.png

@Manji
@Cankira

Yeni rütbeleriniz sadece birer unvan değil, bu büyük aileye kattığınız değerin bir sembolüdür. Hepinize yeni görevlerinizde başarılar diliyor, bu enerjinizin hiç bitmemesini temenni ediyorum. Yolunuz açık olsun.
Sizde forum yönetimine katkıda bulunmak ve yönetime katılmak istiyorsanız bu konuyu ziyaret edebilirsiniz.Deneme Moderatör Olmak İsteyenlere Tavsiyeler

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Selamlar Turkmmo Ailesi,Forumumuzun gelişimi için büyük emek harcayan, özverili çalışmalarıyla aramızda parlayan ekip arkadaşlarımızı ödüllendirme vakti geldi. Yönetim kadromuzun gücüne güç katacak, hak ettikleri yeni rütbelere ulaşan arkadaşlarımızı açıklamaktan mutluluk duyuyorum.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
@rootrize
@cWorks
@CoderPia
@Dogu9999
@raderde
@JinHu
@CynexWorks
@-Blaster-
@Manji
@Cankira

Yeni rütbeleriniz sadece birer unvan değil, bu büyük aileye kattığınız değerin bir sembolüdür. Hepinize yeni görevlerinizde başarılar diliyor, bu enerjinizin hiç bitmemesini temenni ediyorum. Yolunuz açık olsun.
Sizde forum yönetimine katkıda bulunmak ve yönetime katılmak istiyorsanız bu konuyu ziyaret edebilirsiniz.Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
terfi alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun:)
Sizde forum yönetimine katkıda bulunmak ve yönetime katılmak istiyorsanız bu konuyu ziyaret edebilirsiniz.Deneme Moderatör Olmak İsteyenlere Tavsiyeler
terfi alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri