romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

JetsPanel rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Moneta-2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 269
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Moneta-2

Level 1
Üye
Konular
3
Online süresi
5d 7h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 11 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
42
MmoLira
310
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

almayın aldırmayın 2 gündür mağdur ettiler kurulmu yarım yamalak yaptılar database yüklemediler sonradan 40taklayla db verdiler onunda lisans bilgilerini vermediler
kurulumu yanlış yaptıkları yetmiyormuş gibi birde host sağlayıcısına camur attılar
2 kere hizmet aldım 3.ye de orayı tercih ettim etmez olaydım

birdaha yakınlarından geçmem projem onlar yüzünden aksıyor reklamlarımı başlatamadım uzak durun arkadaşlar gidin metin2panel alın en azından paranızla rezil olmassınız

bu firimada bitmiş
1.PNG
2.PNG
3.PNG
4.PNG
5.PNG

Merhaba.

@Moneta-2 < Şikayetiniz ile ilgili kanıtlar yetersiz. Ek kanıtlarınız varsa lütfen konuya dahil edin. Kişiyle olan anlaşmanız kişiyle olan ticaretinizi kanıtlayan. Ayrıca kişiyle aranızda geçen ticarette dair dekontu özelden tarafımıza ilettiniz. Not: İlettiğiniz görsellerle bir canlı destekle görüşmüşsünüz fakat bu hangi canlı destek olduğu belirsiz. Gerekli incelemeleri sağlayıp konuya kanıtları ekleyiniz.

Merhaba.

@Moneta-2 < Şikayetiniz ile ilgili kanıtlar yetersiz. Ek kanıtlarınız varsa lütfen konuya dahil edin. Kişiyle olan anlaşmanız kişiyle olan ticaretinizi kanıtlayan. Ayrıca kişiyle aranızda geçen ticarette dair dekontu özelden tarafımıza ilettiniz. Not: İlettiğiniz görsellerle bir canlı destekle görüşmüşsünüz fakat bu hangi canlı destek olduğu belirsiz. Gerekli incelemeleri sağlayıp konuya kanıtları ekleyiniz.

Şikayetçi forma giriş yapmasına rağmen. İstenilen bilgileri iletmediğinden ve kanıtların yetersiz olduğundan. Konu red edilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri