- Konular
- 3
- Online süresi
- 5d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 310
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
almayın aldırmayın 2 gündür mağdur ettiler kurulmu yarım yamalak yaptılar database yüklemediler sonradan 40taklayla db verdiler onunda lisans bilgilerini vermediler
kurulumu yanlış yaptıkları yetmiyormuş gibi birde host sağlayıcısına camur attılar
2 kere hizmet aldım 3.ye de orayı tercih ettim etmez olaydım
birdaha yakınlarından geçmem projem onlar yüzünden aksıyor reklamlarımı başlatamadım uzak durun arkadaşlar gidin metin2panel alın en azından paranızla rezil olmassınız
bu firimada bitmiş
kurulumu yanlış yaptıkları yetmiyormuş gibi birde host sağlayıcısına camur attılar
2 kere hizmet aldım 3.ye de orayı tercih ettim etmez olaydım
birdaha yakınlarından geçmem projem onlar yüzünden aksıyor reklamlarımı başlatamadım uzak durun arkadaşlar gidin metin2panel alın en azından paranızla rezil olmassınız
bu firimada bitmiş
- Konular
- 704
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 8mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 3,369
- Altın Konu
- 85
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 551
- DevLira
- 9
Merhaba.
@Moneta-2 < Şikayetiniz ile ilgili kanıtlar yetersiz. Ek kanıtlarınız varsa lütfen konuya dahil edin. Kişiyle olan anlaşmanız kişiyle olan ticaretinizi kanıtlayan. Ayrıca kişiyle aranızda geçen ticarette dair dekontu özelden tarafımıza ilettiniz. Not: İlettiğiniz görsellerle bir canlı destekle görüşmüşsünüz fakat bu hangi canlı destek olduğu belirsiz. Gerekli incelemeleri sağlayıp konuya kanıtları ekleyiniz.
@Moneta-2 < Şikayetiniz ile ilgili kanıtlar yetersiz. Ek kanıtlarınız varsa lütfen konuya dahil edin. Kişiyle olan anlaşmanız kişiyle olan ticaretinizi kanıtlayan. Ayrıca kişiyle aranızda geçen ticarette dair dekontu özelden tarafımıza ilettiniz. Not: İlettiğiniz görsellerle bir canlı destekle görüşmüşsünüz fakat bu hangi canlı destek olduğu belirsiz. Gerekli incelemeleri sağlayıp konuya kanıtları ekleyiniz.
- Konular
- 704
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 8mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 3,369
- Altın Konu
- 85
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 551
- DevLira
- 9
Merhaba.
Şikayetçi forma giriş yapmasına rağmen. İstenilen bilgileri iletmediğinden ve kanıtların yetersiz olduğundan. Konu red edilmiştir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...