noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Aylık Maksimum 60 TL.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan reklusa2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 855

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Rüzgarweb internet hizmetleri olarak sizlere hizmet vermeyi isteriz .

2 GB Oyun Sunucusu : 60 TL

.tk domain ve limitsiz hosting hediyedir .

admin@ruzgarweb.com

Güncel. Başka teklifler de bekliyorum. Dediğim gibi oyun içi desteği olmayanlar yazmasınlar lütfen bu arada sınır 70 tl ye çıktı!!!!

Güncel. Başka teklifler de bekliyorum. Dediğim gibi oyun içi desteği olmayanlar yazmasınlar lütfen bu arada sınır 70 tl ye çıktı!!!!

Oyun içi destek sağlanmamaktadır, ancak verilen admin cp ve putty kendin kur sistemi ile ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum, teknik destek ticket ile sağlanmaktadır.

1,5 gb metin2 oyun sunucuları 65 tl / ay - 2 gb metin2 oyun sunucuları 80 tl / ay'dır. Ayrıntılı bilgi için msn ( messenger ) üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri :

Web : DolunayBilisim.NET
Msn : Info@DolunayBilisim.NET
Telefon : 0530 229 37 50
Ys No : YS-2300

Öncelikle Admin Paneli anlaşılır ve kolay olmalı. Admin Paneliyle ilgili destek verilebilmeli. Gm Paneli olmalı. 2048mb RAM yeterlidir. 7/24 destek verebilmeli. Kesinlikle ama kesinlikle YS no olmalı. Mümkünse pvp'nin sitesini vermeli. Bütün bu isteklerime karşılık yazdığım gibi aylık en fazla 60 TL verebilirim. =)

Islemci 1 cekirdek Kullanimi (Core i5)
RAM 3072 MB DDR3
HARD Disk 100 GB HDD + 40GB Backup Alanı
Trafik 1000 GB Aylik Trafik
IP Adresi 1 Adet IP Adresi
Lokasyon TURKIYE

Sadece 55TL

Yersağlayıcı Numarası: 2322
7/24 Ticket - MSN - Telefon Desteğimiz Mevcuttur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri