Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Görünmezliğin süresi yoktur..
Yaratık yada Gemilere vurmadığınız Sürece , EMA Yemediğiniz sürece Asla bozulmaz.
İyi kasma yeri diye bir yer yok.Nerede Az botçu varsa orası idealdir.
Ancak gemisi sağlan olan , Vurulduğunda kaçabilen bir gemiyse 4-1 'e Git. 5saatte 50 K uri bile toplarsın![]()
Dostum çok hatan var!..
Öncelikle görünmezliği bozan yerler var oraya girince görünmezlik otomatikman kalkıyor. Yani korsan haritalarında.
4-1'de eğer sana vururlarsa portaldan atlayamazsın. Çünkü 4-1 PvP haritasıdır. Gemin ne kadar sağlam olursa olsun genede kaçamazsın.
Dostum çok hatan var!..
Öncelikle görünmezliği bozan yerler var oraya girince görünmezlik otomatikman kalkıyor. Yani korsan haritalarında.
4-1'de eğer sana vururlarsa portaldan atlayamazsın. Çünkü 4-1 PvP haritasıdır. Gemin ne kadar sağlam olursa olsun genede kaçamazsın.
Eğer gemin full hız vengeance ise kaçarsın arkadaşım
Eğer gemin full hız vengeance ise kaçarsın arkadaşım
Portala kadar kaçıyosun adam sana saldırıyo ve atlayamıyosun bilmediğin konularda yorum yapmasan insanların yararına olur

Tamam tartışmayn,
Ama doğru nekadar hızlıysan bile gemin sağlamsa ozaman sn kesmen lazım
Ama doğru nekadar hızlıysan bile gemin sağlamsa ozaman sn kesmen lazım

Portala kadar kaçıyosun adam sana saldırıyo ve atlayamıyosun bilmediğin konularda yorum yapmasan insanların yararına olur![]()
Şimdi tartışmak istemiyorum ama Sen benden iyimi biliyorsun ?
Az kaldı 2-3 Güne benim gemiyi gösteririm burada , ozaman da aynı şeyi söylersin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)