- Konular
- 35
- Online süresi
- 12m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Slm Arkadaşlar..! Ben Bu Hatalar Yüzünden Panel Bile Değiştirdim Ve Sorunsuz Bir Şekilde Editledim Fakat Yine Aynı Hata Geliyor Yardım Plsss..
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\AppServ\www\regist.php:11) in C:\AppServ\www\regist.php on line 86
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'5.32.2.31' (using password: YES) in C:\AppServ\www\conn.php on line 2
İşte Bu Hatalar Arkadaşlar..! Lütfen Yardım Edin..!
2 Tane Panel Değiştirdim Hatta 3 Hemde Dosyaları Bile Birbirine Kattım Belki Hatasız Dosya Verdır Diye FAkat Yine Olmadı Yardım Edin Lütfen Önceki 3 Knuya Yartdım Gelmedi Bari Buna Yardım Edin
Bu Çok Önemli

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\AppServ\www\regist.php:11) in C:\AppServ\www\regist.php on line 86
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'5.32.2.31' (using password: YES) in C:\AppServ\www\conn.php on line 2
İşte Bu Hatalar Arkadaşlar..! Lütfen Yardım Edin..!
2 Tane Panel Değiştirdim Hatta 3 Hemde Dosyaları Bile Birbirine Kattım Belki Hatasız Dosya Verdır Diye FAkat Yine Olmadı Yardım Edin Lütfen Önceki 3 Knuya Yartdım Gelmedi Bari Buna Yardım Edin
Bu Çok Önemli