- Konular
- 35
- Online süresi
- 12m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 104
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Slm Arkadaşlar..! Ben Bu Hatalar Yüzünden Panel Bile Değiştirdim Ve Sorunsuz Bir Şekilde Editledim Fakat Yine Aynı Hata Geliyor Yardım Plsss..
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\AppServ\www\regist.php:11) in C:\AppServ\www\regist.php on line 86
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'5.32.2.31' (using password: YES) in C:\AppServ\www\conn.php on line 2
İşte Bu Hatalar Arkadaşlar..! Lütfen Yardım Edin..!
2 Tane Panel Değiştirdim Hatta 3 Hemde Dosyaları Bile Birbirine Kattım Belki Hatasız Dosya Verdır Diye FAkat Yine Olmadı Yardım Edin Lütfen Önceki 3 Knuya Yartdım Gelmedi Bari Buna Yardım Edin
Bu Çok Önemli

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\AppServ\www\regist.php:11) in C:\AppServ\www\regist.php on line 86
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'5.32.2.31' (using password: YES) in C:\AppServ\www\conn.php on line 2
İşte Bu Hatalar Arkadaşlar..! Lütfen Yardım Edin..!
2 Tane Panel Değiştirdim Hatta 3 Hemde Dosyaları Bile Birbirine Kattım Belki Hatasız Dosya Verdır Diye FAkat Yine Olmadı Yardım Edin Lütfen Önceki 3 Knuya Yartdım Gelmedi Bari Buna Yardım Edin
Bu Çok Önemli