Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yardmnza Çok htiyacm Var Site Paneli :( Cözene +rep

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustifurkix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 796

mustifurkix

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
40
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaslar Site Paneline Sorunsuz Giriyorum Ama Üye Oluyoruz Yha Kul Adı Fln Yazıoruz Sonra Açması Lzm Bnde Sole Bir Hata Veriyor:(

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\regist_yes.php:208) in C:\AppServ\www\regist_yes.php on line 257

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\AppServ\www\regist_yes.php:208) in C:\AppServ\www\regist_yes.php on line 257

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'5.241.208.123' (using password: YES) in C:\AppServ\www\conn.php on line 2

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: [2002] Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinde (trying to connect via tcp://localhost:3306) in C:\AppServ\www\regist_yes.php on line 297

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinden veya kurulan bağlantı bağlanılan ana bilgisayar yanıt vermediğinden bir bağlantı kurulamadı. in C:\AppServ\www\regist_yes.php on line 297

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in C:\AppServ\www\regist_yes.php on line 297

Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in C:\AppServ\www\regist_yes.php on line 298

Yardım Edin Lutfen 2 gundur yapamıyorum Ve şu conn config baglan online status orda root yazar yanındaki şifreye ne yazcaz ve db adi ne oluyor bunlardan hata kaynaklanabilir Bi Bkn

Açık Deilsiniz... Şu Sorunun Sebebi Ne Yha ?? Yardım Lutfen

Çözdum Navicat Şifresini Yazcakmısız Config DOsyasına FLn

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri