noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hem aklsz , hem pahal!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan JuniorKinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 231

JuniorKinq

Level 6
TM Üye
Katılım
7 Nis 2012
Konular
526
Mesajlar
1,074
Reaksiyon Skoru
70
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 2 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
145
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Cep devinin ince, hafif, şık ve "akılsız" telefonu, yüksek fiyatıyla kafaları karıştırıyor...

Motorola, geçen yıl şık, ince ve kapaklı tasarımıyla Gleam'i, özellikten çok tasarımı ön planda tutan kullanıcılara sunmuştu. Bu sene daha da incelen Gleam+, tam HTML uyumluluğu ve dış kapağında uyarıları gösteren LED ekranıyla karşımıza çıkıyor.

Tarayıcının tam HTML uyumluluğu olmasına rağmen sadece WAP 2.0 ile çalışıyor ve 3G ya da Wi-Fi bağlantısı yok. Ekran, 2.8 inç WQVGA ve sadece 2MP arka kameraya sahip.

Akıllı ceplerle kıyaslanamamasının yanında, diğer "akılsız" ceplerden de üstün özellikleri olmayan Gleam+'ın, yurtdışında, kontratlı da olsa yüksek fiyatları kafa karıştırıyor.

Motorola Mobilty İngiltere ve İskandinav bölgeleri pazarlama müdürü Victoria McManus "Motorola GLEAM+, şık ve kolay kullanıma sahip, ufak şeylerle hayattan zevk almayı seven, dizayn ve işlevden asla ödün vermeyen kullanıcılara yönelik bir cep" diyor, Gleam+ hakkında ve ekliyor: "Cihazı tasarlarken, en müthiş deneyimi sade, şık ve zarif bir tasarımla sunmaya odaklandık."
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst