Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
evet kanka bu kadar çok arkadan vuran kardeş gibi görünen yılanlar yoktu o zaman haklısın aslında bu zamana bakıncada fark yok senin gibi kardeşim olmayı layık olan yok.Özledim be özledimmm o günleri özledimmm...
Sağol kardeşim. Kardeşim harbi özledim geceleri çöldeki sohbetlerimizi savasları herseyi özledim. Oyuna veda etmek duygulandırdı beevet kanka bu kadar çok arkadan vuran kardeş gibi görünen yılanlar yoktu o zaman haklısın aslında bu zamana bakıncada fark yok senin gibi kardeşim olmayı layık olan yok.
mlsf öyle sen bir yana Tuğçe'yi hakanıda özledim bazen diyorum ki keske hiç başlamasaydım keske hiç olmasaydım oyunda bu hasret beni hergeçen an katlediyorSağol kardeşim. Kardeşim harbi özledim geceleri çöldeki sohbetlerimizi savasları herseyi özledim. Oyuna veda etmek duygulandırdı be
ama sonra diyorum ki Böyle "yar" böyle "dostlar" için acı cekmeyede ölmeyede değer diyorum.
mlsf öyle sen bir yana Tuğçe'yi hakanıda özledim bazen diyorum ki keske hiç başlamasaydım keske hiç olmasaydım oyunda bu hasret beni hergeçen an katlediyor
ama sonra diyorum ki Böyle "yar" böyle "dostlar" için acı cekmeyede ölmeyede değer diyorum.
Aynen kardeşim. Eğer bir gün oyuna geri dönersem sen mehmet abi hakan sizleri tekrar görmek isterdim.
he bu arada gözdemsin nerde ?Aynen kardeşim. Eğer bir gün oyuna geri dönersem sen mehmet abi hakan sizleri tekrar görmek isterdim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)