noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kısa Bir Sey :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hoqan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Özledim be özledimmm o günleri özledimmm...
evet kanka bu kadar çok arkadan vuran kardeş gibi görünen yılanlar yoktu o zaman haklısın aslında bu zamana bakıncada fark yok senin gibi kardeşim olmayı layık olan yok.

evet kanka bu kadar çok arkadan vuran kardeş gibi görünen yılanlar yoktu o zaman haklısın aslında bu zamana bakıncada fark yok senin gibi kardeşim olmayı layık olan yok.
Sağol kardeşim. Kardeşim harbi özledim geceleri çöldeki sohbetlerimizi savasları herseyi özledim. Oyuna veda etmek duygulandırdı be

Sağol kardeşim. Kardeşim harbi özledim geceleri çöldeki sohbetlerimizi savasları herseyi özledim. Oyuna veda etmek duygulandırdı be
mlsf öyle sen bir yana Tuğçe'yi hakanıda özledim bazen diyorum ki keske hiç başlamasaydım keske hiç olmasaydım oyunda bu hasret beni hergeçen an katlediyor
ama sonra diyorum ki Böyle "yar" böyle "dostlar" için acı cekmeyede ölmeyede değer diyorum.

mlsf öyle sen bir yana Tuğçe'yi hakanıda özledim bazen diyorum ki keske hiç başlamasaydım keske hiç olmasaydım oyunda bu hasret beni hergeçen an katlediyor
ama sonra diyorum ki Böyle "yar" böyle "dostlar" için acı cekmeyede ölmeyede değer diyorum.

Aynen kardeşim. Eğer bir gün oyuna geri dönersem sen mehmet abi hakan sizleri tekrar görmek isterdim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri