kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yeni hangar yeniligi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SaxDama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Biri tam olarak açıklayabilirmi ?

Benim anladığım , xxx Miktar uridium vererek Hangar Alanı satın alıyoruz.Böylece Aynı anda hem Goliath Hemde Vengeance Gemilerini alabiliyoruz..

Böylemi ?

Arkadaşlar adamlar işi biliyor şimdi şöyle düşünelim;

50.000 U nasıl kasılabilir.

1-) Bot ile kasılabilir ancak gerekli önlemleri alarak riskleri de göz önünde bulundurmak zorundayız.Mesela 50.000 kasmak için bir gece yeterli full hız bir gemi için ancak bann yemekte bir o kadar kolay eğer yakalanırsanız uyarınız hayırlı olsun veya uyarınız var ise hesabınıza veda edebilirsiniz.

2-) Para vererek uridium çekebilirsiniz.Benim para ile uridium çekme konusunda ki düşüncelerim ;

İlk olarak uridium çok pahalı x3 saatinde 330.000 uridium çeksek bile kendimizi full olarak adalandıramıyoruz sonuç olarak apisimiz eksik oluyor kapımız eksik oluyor 10 irisimiz eksik oluyor ar-ge miz eksik oluyor yani bunları yapabilmek için değil 180 lira en az 500 liralık uridium çekmemiz lazım buda azami miktardır arkadaşlar.

Ve genel olarak bu konudaki düşüncelerim;

Arkadaşlar biliyorum ki bu forumdaki çoğu kişi bot kullanıyor sen kullanmadın mı diyiceksiniz.Bir kere İbot adlı programın 1 günlük versiyonunu kullandım full hız goli idim ve 30 mil uri ve baya elit mermi kastı gayet zevkli idi.

2 Kere uridium çektim x3 saatinde yüklememe rağmen şu anda full değilim açıkcası bu yenilik içinde uridium çekmem yıllarca 1 gemi ile oynadık bundan sonrada oynuyabileceğimizi düşünüyorum.Sizin yerinizde olsam bot ile kasardım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri