darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

VpsCube Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WSucker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Fiyatlar Mühim Şeyler Değil Çoluk Çocuk Girmesin Şu Server Olayına Bencede Fakat Aklıma Takılan Pürüzler Var Bende Büyük Bir Bütçe İle Girmeyi Düşünüyorum Bu İşe Tabikide En iyi Firmayla Çalışarak Yapacağım Bunu Şuana Kadar Gözlemlediğim Firmalar Arasında En İyisi VPSCUBE Ama Bu Konuda Birkaç Eleştri Yapılmış "Fısıltıya Sağ Tıklanınca Atması" Vs vs. Şu Konudaki Olumsuz Eleştrilere Mantıklı Ve Açıklayıcı Cevaplar Verirse VPSCUBE Yönetimi Hem Benim Hemde Diğer Potansiyel Müşterilerin Yoluna Önemli Bir Işık Tutacağına İnanıyorum..

edit : Ayrıca Özellikle Bir Soru Sormak İstiyorum WSucker Siz VPSCUBE Yetkilisi misiniz ? Firma İçindeki Ünvanınızı Söyler misiniz ?

Teşekkürler.

fısıltıya tıklayınca atma sorunu filan yoktur buna bi açıklık getireyim :)
eski client ile giren arkadaşlarda bu sorun vardı yeni packa eski clientide ekledik full packta zaten ekli idi fakat mini pack 3mb olduğu için onda ekli değildi :)

firmada satış sorumlusu files yapımcısıyım.

Gerçek güvenilir saglam patentli 1 numara herzaman bir adım önde tek kelime ile harika

Eski firmam şiddetle tavsiye ederim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri