Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Rahatsızlık Duyuyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoneLyDay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 997

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Her üye sözünde doğru olsa sorun olmaz.Burada kişisel bir durum var.Bir kişi bildirdiğinde ikinci kişinin görmeyip bildirmesi anlayışla karşılanabilir.Şöyle bir durumda var : Bazı üyeler bildirdim deyip bildirmiyorlar...

Bu işi çözmenin iki yolu var.

1.YOL :

Üyeler biri bildirmişmi diye kontrol edip öyle bildiricek (Bence braz zor)

2.YOL :

Bir konunun 2.Kez bildirilemeyeceği bir sistem yapılmalı ki bence bu herkes için iyi olur.Eğer böyle bir sistem geliştirilirilebilirse sorunda kalmaz.

Her üye sözünde doğru olsa sorun olmaz.Burada kişisel bir durum var.Bir kişi bildirdiğinde ikinci kişinin görmeyip bildirmesi anlayışla karşılanabilir.Şöyle bir durumda var : Bazı üyeler bildirdim deyip bildirmiyorlar...

Bu işi çözmenin iki yolu var.

1.YOL :

Üyeler biri bildirmişmi diye kontrol edip öyle bildiricek (Bence braz zor)

2.YOL :

Bir konunun 2.Kez bildirilemeyeceği bir sistem yapılmalı ki bence bu herkes için iyi olur.Eğer böyle bir sistem geliştirilirilebilirse sorunda kalmaz.

Olay bu helal olsun;)

Doğru bir yaklaşım evet bazen konuları bildiriyoruz peşimizden biri gelip aynı konuyu tekrar bildiriyor. Ses cıkarmıyoruz ama bu benide rahatsız ediyor. Teşekkürler bu konuyu açtığın için.

Doğru bir yaklaşım evet bazen konuları bildiriyoruz peşimizden biri gelip aynı konuyu tekrar bildiriyor. Ses cıkarmıyoruz ama bu benide rahatsız ediyor. Teşekkürler bu konuyu açtığın için.

Kim ne derse desin ben fikrimi söylüyorum, artniyetli arkadaş çok, birilerinin gözüne daha iyi görünmek için aynı konuyu defalarca bildiriyorlar. Çok yanlış. Yorum için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri