Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Rahatsızlık Duyuyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoneLyDay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 997

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese iyi forumlar. Forumda son zamanlarda dolaştıkça çok rahatsızlık duyduğum bir olay yaşanmaya başladı. Bu olaya sadece kendi adıma rahatsızlık duyuyorum demek bencillikten başka birşey olmaz.

Forumda herkes biryerlere gelmek istiyor, çok çalışıyor, tamam bu hoş birşey. Ama bunu yaparken büyük bir hata yapılıyor.

Bu hatayı yapan üyelerin kötü niyetli olmadığına adım gibi eminim, amacım da zaten onlara kötü söz söylemek değildir.

Rahatsız olduğum olay ; kurallara uymayan bir konuyu tam tamına 4 adet üyenin bildirmesidir.

Tamam forumun iyiliği için uğraşılıyor farkındayım ama peki ya Yöneticiler ? Bu konuyu hiç onların açısından düşündünüz mü?

Zaten onların işleri başından aşkın, bir de aynı konu defalarca bildiriliyor işleri iyice artıyor. Ben sadece rahatsızlık duydum. Yönetimden arkadaşlarımız "
Buraya konu açman yanlış, adminlere mesaj at" diyebilir. Bunun ben de farkındayım ama konuyu açmamın başka bir nedeni daha var.

Konuyu açmamın bir diğer nedeni ise bu konuyu okuyan üyelerin daha dikkatli olmasıdır.

Yönetimdeki arkadaşlardan da ufak bir rica* Konu kilitlenip de aşağılara inmesin. Her üyenin okuması gereken bu konu açık kalsın.

Söyleyeceklerim bu kadar, yanlış söz ettiysem af ola.

İyi forumlar.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Doğru bir yaklaşım evet bazen konuları bildiriyoruz peşimizden biri gelip aynı konuyu tekrar bildiriyor. Ses cıkarmıyoruz ama bu benide rahatsız ediyor. Teşekkürler bu konuyu açtığın için.
Çok güzel bir yaklaşım bence.
Olayları sadece kendi açımızdan değilde yöneticiler bakımındanda bakmalıyız.
Yararlı bir konu olduğunu düşünüyorum.
İnşallah bundan sonraki konularda azalma olur (bu konu sayesinde).
Söylediğin doğru bişey ama forum için çok büyütülecek bir konuda değil.3,4 kere fazla bildirilse de yöneticilerimiz rahatlıkla ilgilenirler.Bu kadar abartmaya gerek yok bence.:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri