Kardeşim kendini burda açindirmana gerek yok zaten o panel çalişmiyor ne destek ne market tıklanma bıle tıklanmıyor sen kımı kandırıyorsunbunu sende ıyı bılıyorsun bende yanı
:m08: panel sorunsuz olarak çalışıyordu kardeşim o kadar kodladık market sistemini bilerek koymadık çünkü alman market sistemleri güzel olmuyor gidin sabitteki marketi indirin destek sistemini indirin sonra bagla>config.inc.php 'ye gir ordan linkleri yaz gereken yere sorunsuz panel bişey bilmiyorsunuz konuşuyorsunuz bu yüzden arkadaşımla beraber bende bırakıyorum paylaşımı
iyi forumlar:l04:
Ondan bahsetmiyorduk, senin torpilinden konuşuyoduk, kaşınma felan ne ayaksın banlatcaksan hiç durma.
Dayıya bak ! Giden gitsin beyler burda alnınıza silah tutarak kimseyi zorla tutmuyorlar.Yada herkez bu foruma sizin gül yüzünüz için girmiyor.Hem senin paylaştığın script işe yaramıyordu muymur geliştirdi.
Bu RenNy ve ReinG kendi dünyasında yaşıyor.Şunu anlayın burası tartışma yaratıp post kasmak için size bir numara büyük gelir :ka24:
Son düzenleme:
Sana tek bir sözüm var,http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/1954372-reing-panel-v3-son-surum-full.html
adlı konumun nedensiz yere bir YÖNETİCİ tarafından durduk yere Editlenip kitlenmesi sonucu paylaşımı durdurmuş bırakıyorum ve aynı zamanda forumuda bırakıyorum. Paylaşım yapacak arkadaşlara turkmmoda başarılar dilerim.
Konuda kitlenebilir. Başka bir forumda paylaşımlara devam edeceğim.
Konuyu kitleyen Yönetici Nick: Aloha. 'dir... Turkmmonun en iyi panelinden birini kitlediği için teşekkür ederim aynı zamanda tüm paylaşımlarımı da durdurmuş oldu.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
panelini açmak için hazırlanıyordum ama artık açıcak bir durum kalmadı. Herkese iyi forumlar..
Gidiyorum deme, Git!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)