http://www.turkmmo.com/metin2-pvp-panel-web/1954372-reing-panel-v3-son-surum-full.html
adlı konumun nedensiz yere bir YÖNETİCİ tarafından durduk yere Editlenip kitlenmesi sonucu paylaşımı durdurmuş bırakıyorum ve aynı zamanda forumuda bırakıyorum. Paylaşım yapacak arkadaşlara turkmmoda başarılar dilerim.
Konuda kitlenebilir. Başka bir forumda paylaşımlara devam edeceğim.
Konuyu kitleyen Yönetici Nick: Aloha. 'dir... Turkmmonun en iyi panelinden birini kitlediği için teşekkür ederim aynı zamanda tüm paylaşımlarımı da durdurmuş oldu.
.... edit
panelini açmak için hazırlanıyordum ama artık açıcak bir durum kalmadı. Herkese iyi forumlar..
adlı konumun nedensiz yere bir YÖNETİCİ tarafından durduk yere Editlenip kitlenmesi sonucu paylaşımı durdurmuş bırakıyorum ve aynı zamanda forumuda bırakıyorum. Paylaşım yapacak arkadaşlara turkmmoda başarılar dilerim.
Konuda kitlenebilir. Başka bir forumda paylaşımlara devam edeceğim.
Konuyu kitleyen Yönetici Nick: Aloha. 'dir... Turkmmonun en iyi panelinden birini kitlediği için teşekkür ederim aynı zamanda tüm paylaşımlarımı da durdurmuş oldu.

.... edit
panelini açmak için hazırlanıyordum ama artık açıcak bir durum kalmadı. Herkese iyi forumlar..
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Sakin ol şampiyon senlik birşey yok herşeye burnunu sokma.
Çok Konuşma Şampuan Konuyu Sildirip Kilitleten Benim <3
Cabal.de Paneli + 250TL'ye millet satıyor biz bedava paylaştık. + Şuanda forumdaki en iyi metin2 paneldirKatılıyorum kesinlikle emeğe saygısı olması lazımdı![]()
kimsede benim paylaştıgım daha iyi diyemez 
Cabal.de Paneli + 250TL'ye millet satıyor biz bedava paylaştık. + Şuanda forumdaki en iyi metin2 paneldirkimsede benim paylaştıgım daha iyi diyemez
![]()
Aynen haklısın ama sen yöneticiye inat paylaşımlara devam et

benim gidecegim cok forum var. kendileri kaybederler. varsa bukadar iyi paylaşım yapacak modları bekleriz burayaAynen haklısın ama sen yöneticiye inat paylaşımlara devam et![]()
Bir iki güne başka forumda olacagım isteyenlere söylerim arkadaşlar herkese iyi forumlar.- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)