Sana Katılıyorum Birde Kendi İsmini Veriyolar Sonrada Çok Şey Yapmış Gibi, Paylaşımı Bırakıyorum. Diyorlar Bizde Zaten Paylaşımı Bırakmanı Bekliyorduk Sonunda Kurtulduk :m08:Kaybol Lan Velet Kendi Yapmışmış Lisanslı Paneli Çalıyorsun Üstüne Kendim Yaptım Diyorsun Senin Gibi Adileri İstemeyiz Zaten Forumda Defol.
Reeny Sen Fazla Kaşınma Hiçbir Yöneticiyi Sorgulayamazsın Sen!
Emekle Yapılan Birşeyi Çalıp Paylaşmak Bi Yana Lisans lı Panel Bildiğin Mevzu Bumu
Emekle Yapılan Birşeyi Çalıp Paylaşmak Bi Yana Lisans lı Panel Bildiğin Mevzu Bumu
Ondan bahsetmiyorduk, senin torpilinden konuşuyoduk, kaşınma felan ne ayaksın banlatcaksan hiç durma.
benim gidecegim cok forum var. kendileri kaybederler. varsa bukadar iyi paylaşım yapacak modları bekleriz burayaBir iki güne başka forumda olacagım isteyenlere söylerim arkadaşlar herkese iyi forumlar.
Kardeşim kendini burda açindirmana gerek yok zaten o panel çalişmiyor ne destek ne market tıklanma bıle tıklanmıyor sen kımı kandırıyorsun
bunu sende ıyı bılıyorsun bende yanı
Son düzenleme:
Lisanslı demişken; Lisans Belgesi'ni gösterir misin?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)