HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ufkuprenses hayırdır sen bu şerefi öyle savunuyosun
şeref hakında konu açıldımı hemen kapatıyosun
burda başkalarının sayesinde yönetici olupta bizlere artislik tavsayarak laf atma
ben bu oyunu oynarken sen nerdeydin be
gelmiş bize burda kural öğretiyoruz
bizler sayesinde bu oyun açık bizim sayemizde server kurucu para kazanıyor
ve sende açık açık taraf tutuğunu söylülüyosun ve admin görmüyor yada görmezliğe geliyor
sen bi ara çöle geldin şeref şeref diye bağırıyodun hayırdır arhadaş çokmu yakınsınız
yok bizim server böyle yok bizim server öyle
senin gibiler bu serverin keyfini kaçırıyor sanada bunu söyliyem senin gibiler yüzünden milet bu servere yatırdığı paraya acıyor pişman oluyor
senin öyle taraf tutman çok rahatsız edici
ve bu servere yatırmak isteyen arkadaşlarada sesleniyorum sakın yatırmayın para değmez şimdiki önetim için değmez
eskiden bunar yoktu ve sınırsız para yatırdım ve şimdide çok pişmanım keşke yatırmasaydım buanr için değmez
burda başkalarının sayesinde yönetici olupta bizlere artislik tavsayarak laf atma
ve sende açık açık taraf tutuğunu söylülüyosun ve admin görmüyor yada görmezliğe geliyor
sen bi ara çöle geldin şeref şeref diye bağırıyodun hayırdır arhadaş çokmu yakınsınız
senin gibiler bu serverin keyfini kaçırıyor sanada bunu söyliyem senin gibiler yüzünden milet bu servere yatırdığı paraya acıyor pişman oluyor
ve bu servere yatırmak isteyen arkadaşlarada sesleniyorum sakın yatırmayın para değmez şimdiki önetim için değmez
eskiden bunar yoktu ve sınırsız para yatırdım ve şimdide çok pişmanım keşke yatırmasaydım buanr için değmez
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Aynen bilader taraf tutan yöneticiler artık iyice oyunu oynanmaz hale getirdiler.adamların bi yerlerini kaldırdılar içimden sövüyorum ban gerekemz
haha bu içinden sövmek konusu çok hoşuma gitti ya artık hakedene içimden sövüyorum tabi anlayana ...
Necati knk haksızlık biz öyleyız biz böyleyız Türkiyenin en eski en kaliteli pwp serveri arkadaş sen buna kalitemi diyosun
eskiden eet çok kaliteliydi ama şimdi bu AZAP Ufkuprenses sayesinde kalitesini kaybetti server
bunnar zanediyoki banatacak bende korkacam hyr ben bunardan korkmam ben hakımı arıyorum
harbiden kendi paratmızla rezil oluyoruz bu nasıl bi iş yaa yazıklar olsun bee
Ufkuprenses senin gibi yöneticiye yazıklar olsun beee
hiç olmasaydın belki herşey daha değişik olurdu
Neyse nasıl olsa konuyu okumadan kapatacaksın konuyu
zaten neden konuyu kapatıyosun çünkü bizim sorumuza cevap veremediğin için kapatıyosun gerçekler gözünü acıtıyor ondan kapatıyosun
Ufkuprenses hayırdır sen bu şerefi öyle savunuyosun
zate afiz başardılarda bunuda gercekten soyliyom çöle gitmiyoz adamlar mavilerden cıkmazlar haha çöl bizm lan al senın olsun tmm diyoz carları artık satalım bırakalım oyuna nadır giriyoz oyuna bu sefer yorum yaparlar sen cevap ver diye neco berdina derler tabiki bend kendimi savunacam cıkacam savunucam kendimı yani oyun icin kendimı ezdırecem mı arkads sonra bu yorumların hepsını acık olan mod yönetici admın veya gm mutlaka göz gezdırıyordur daha sı suna bak ya konu kilitlenıyor 1 saat sonra bakıyom yorumlar silinmıs konu tertemız yeniden acılmıs evet bu kadar olur pes doğrusu peki sana su yonden katıliyom bizde para verıyoz arkasım her cıkan yeni editlerı bizde aldık dekotlar ödeme bildımlerı elimde
ben bir daha buraya niye para yatırıumki daha öncede gm yöneticiler vardı örnek hakan vardı kank sının gözunun yasina bakmazdı kimseye eyvlh yapmazdı ama bak ben 1500 kisnın ss verdım o kadar konu actım baktım ki ss verıyom yakamozdaysa ss de her halgi bir sey yok garip biriyse ilgilendım bende su an dunya kadar ss var vermiyom vermemde niye verım ki arkasım nasıl olsa ss de harhalgi bir sey yok diyecekler
onun icin bir an önce editlerı sat kankm bend oyle yapacam kurtulak gidek kendi paramızla kendimizi reziil ediyoz daha daha doğrusu yan carla küfür ederler sende karlık verınce sen küfürbaz olursun lan kendine küfür ettırmiyen bir insan baskasına etmez sen ediyorsan tabiki 10 katınıda alacaksın iste kankm dedığım gibi satacan editlerı 30 lv carla bu sefer bunlarla sen uğrasacanki eyvahh desınler biz kendimız etık onun icin herkes kendi ektığını bıcermıs
iyi forumlar
Son düzenleme:
Aynen bilader taraf tutan yöneticiler artık iyice oyunu oynanmaz hale getirdiler.adamların bi yerlerini kaldırdılar içimden sövüyorum ban gerekemz 
haha bu içinden sövmek konusu çok hoşuma gitti ya artık hakedene içimden sövüyorum tabi anlayana ...

Necati knk haksızlık biz öyleyız biz böyleyız Türkiyenin en eski en kaliteli pwp serveri arkadaş sen buna kalitemi diyosun
eskiden eet çok kaliteliydi ama şimdi bu AZAP Ufkuprenses sayesinde kalitesini kaybetti server
bunnar zanediyoki banatacak bende korkacam hyr ben bunardan korkmam ben hakımı arıyorum
zaten neden konuyu kapatıyosun çünkü bizim sorumuza cevap veremediğin için kapatıyosun gerçekler gözünü acıtıyor ondan kapatıyosun
Söv Söv hak ediyolar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)