Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Bot kullanımı saat te 2.5 k uri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hakk35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 686
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ARKADAŞLAR BOT KULLANMAK BÜYÜK SORUN OLUYOR SORUNLAR ŞUNDAN KAYNAKLI WİN7 OLANLAR BENİM GİBİ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRMALI BOTU DA WP YİDE YOKSA OLMAZ BEN PVP MAP İNDE 50 DAKİKADA 2.600 URİ KASTIM DAHADA KASIYOR BUNUN İÇİN GEREKN ŞEYLER BİR 9 LVL ÇAR BUNU PVP MAP DE BOTA BIRAKIYOZ SADECE KUTU TOPLAMAYI SEÇİYORUZ FULL HIZLI Bİ ÇARLA ÇOK RAHAT KASARIZ ŞİMDİ BÖYLE GİDERSEK 35 40 SAAT TE GOLİ GARANTİ ÇÜNKÜ URİDYUMLA EYER İSTEMEZSENİZ BU 40 SAAT TE HER SAAT 200 K KASIYORUM GENE 40x200 8M YAPIYOR ÜSTÜNE BİRAZ DAHA KOYUM SKYLAB BAYA GELİŞİR 40 SAAT TE ŞİMDİ 1HAFTA SKYLAB KASALIM SONRA TR SERVERINDA GECE 5 DE ÇOK RAHAT Bİ GOLİ ALIRIZ HATTA PARA ARTAR ZATEN SKYLABDA DURCAK DAHA NE BEYLER 40 SAAT NEDİR Kİ GÜNDE 10 SAAT AÇIK BIRAK ARADA GEL PATLADIMI ÇATLADIMI BAK SAAT TE Bİ BİDE KAMU AL RAHAT ET ŞİMDİ BU KADAR MAX 2HAFTADA SİZE 1 GOLİ 8 LF3 HATTA TİCARETTE 15 TANE YE KADAR KASARSINIZ SONRADA DROİD ALINI FULL FLAX ONLARA DA LF3 LERİ KOYUN SONRA KASIN 6 LVL OLSUNLAR SATARSINIZ OHOO BUNLARI DİYOM DA BEN YAPMIYCAM BÜYÜK İHTİMALLE:m08: NEDENİ İSE ÇOK TEZCANLIYIMDIR BEN 1 2 GÜN BİLE BEKLEYEMEM AMA BELLİ DE OLMAZ BENİM İŞLERİM ZATEN İSK DE OYNUYOM GOLİ 8 9 M GOLİ ÇEKERİM ALTIMA URİ KASTIRIRIM FULL ELİT İTEMLERİ DİZERİM VE BOTLA KASARIM

Yenı Hesap Ac HIc Lwl Kasma Full HIz Tak 2 Saatte 1.1 2.1 3.1 Harıtaları Ana Harıtalarda 10k Kasıyor

2 Saatte 10k
16 Satte 80k Urı Demek Nıye 40 Saat Beklıyorsun :D Kafanmı Iyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri