mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 2
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Pbdo bot uri kasmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan goodmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 851
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaslar ben pbdo ya ilk koyduğumda 3k uri kasıyordu saatte sadece kutuya koyuyordm. sonra 800 kasmaya basladı bende npc koydm

Sürekli kutu toplarsanız kutulardan uri bulma şansınız çok çok azalır. Tekrar kutulardan verim alabilmek için bir süre kutu toplamamanız lazım. Bu süreyi tam bilmiyorum diğer arkadaşlardan öğrenebilirsiniz. şimdi tavsiyem kutu toplama seçeneğini kaldırın. Bu gün sadece yaratık kesin daha sonra hem yaratık hem kutu olarak devam edebilirsiniz.

Sürekli kutu toplatıyorsan 24 saatten sonra hiç uri çıkmamaya başlar npc ye atmanı öneririm :)

Arkadaşlar bu sorunun cevabını vermiş.

şimdi aklıma geldi npc + kutu koyacm daha iyi kasın diye ama şuna karar veremedim, acaba 3-3 3-4 te saimon lordakia mordon keserse mi yok 3-2 de lordakia streuner keserse mi daha cok uri toplar cevapları bekliyorum mümkünse açıklayın mantığa önem veren biriyim
TEŞEKKÜRLER..

Her serverda hangİ harİtada cok bot var bunu bİlemeyİz benİm sana tavsİyem carini 1 saat 3-3 e koy 1 saat 3-4 e koy her İkİsİnİde karŞilaŞtir hangİsİ tp, Şeref, credİ , urİ bakimindan daha avantajli İse ona koyarsin .

arkadaşlar net bir bilgisi olan (task yapım konusunda. en karlı task nasıl yapılır) yokmu ? yardımlarınızı bekliyorum ..

bazı koularda taks yapılır die başlılar gordum onlardan birinden yardım isteye bilirsin.

:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri