Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Bu konuda haklısın ama bazende fazla atıyorsun. Bir index ile hiç kimse bişey yapamaz yapsaydı ilk metin2.org yapardı panel yapıldı bir index ile bir şey olucak
değil fazla abartma.
agzına saglık kardeşim
Ona bakarsan hangi metin2 privite sahibi vergi ödüyor ?
Metin2 pvp server vergisi yok ama , Firma sahipleri sanal makine barındırma parası veriyor. O para da vergi görevi görüyor. Yani verdiğiniz paranın %0.50 si vergidir.
Yazık sanaiyiki biz sadece resim çalıyoruz sizin bilişim gibi milleti dolandırmıyoruzkapak olsun
Biz satışa bile başlamadık daha turkmmoda 1 tane konu göremezsin benim firmam hakkında sen neyin kafasındasın arkadaşım. Kendi söylediğine kendin inanıyormusun merak ediyorum.
İlk okul 1. Sınıf index'i bencede katılıyorum.
1 Resim değişmiş sadece okadar.
Ministry Of War Mynet Site Tasarımıdır. Haklarıda Mynet'e aittir. Görmesinler sizin için iyi olmaz benden söylesi zaten türk firması türkiyede size dava açması çok zor olmasa gerek max. 5dklarını alır
Neyse Resimlerin Tipi kaymış bazı yerlerde Kullanacak olan arkadaşlar Burdan resimleri alabilir Buyrun Link:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşım Kötüleyici Yorumlar Yapman Yanlış Arkadaş Düşünmüş Paylaşmış Bunda Kötü Birşey YOKTUR.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)