mavzermete 1
mavzermete
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Birinci Sınıf İndex..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cezabeko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!

LİNK YENİLENDİ​

ilk olarak sosyalist adlı arkadaşımızdan alıntıdır kendisi konuyu sildi izin aldım ben paylaşıcam bence turkmmo daki en iyi indexlerden biri

Not: Alt Tarafta warning diye bişe var o bende sadece ücretsiz domain oldugundan öle :)

Demo :

Virüs Total :

İndir :

Link2 :

Logo PSD:

İndexden Bir Görüntü :

Kesin Oku..

Sitenin Alt Tarafında Resimler Vardır Server Resimlerinizi Koyabilirsiniz thmb klasüründe küçükleri vardır yani orada görünüşü bg klasöründe büyükleri vardır oraya tıklayınca büyükleri gösterir zaten biliyosunuz..

İndex.html not defteri ile açın destek,market,facebook vs. linklerini kendinize göre düzenleyin ftp nize atın

gelelim birebirmt2 yazan yere orayı sosyalist arkadaşımız indexsi kullananlara istedigi yazıyı veya orjinalini veriyo ben aldım asgardm2@hotmail.com ekleyip yapabilirsiniz

Başka Sitelere Paylaşmak İsteyen Sadece Sosyalistten Alıntı Yazsın Yeter

Sosyalist ve cezabeko ya bir teşekkür yeter :)

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

İlk okul 1. Sınıf index'i bencede katılıyorum. :)
1 Resim değişmiş sadece okadar.
Ministry Of War Mynet Site Tasarımıdır. Haklarıda Mynet'e aittir. Görmesinler sizin için iyi olmaz benden söylesi zaten türk firması türkiyede size dava açması çok zor olmasa gerek max. 5dklarını alır :)
Neyse Resimlerin Tipi kaymış bazı yerlerde Kullanacak olan arkadaşlar Burdan resimleri alabilir Buyrun Link: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Reing hiç bir şey bilmiyorsunuz.. Ve bir şey bilmeyenlerin burada konuşmaya hakkı yoktur. 2 tane resim için dava açabilecek varsa buyrun açsın sadece açmasıyla kalır. Her panel yapılır bu metin2 hususu zaten tamamen yasal değil. İstenilen site panel yapılabilir kimse bir şey yapamaz. Herkes emin olabilir. Gidip lisanslı script diye seni kandırıyolar satıyolar sonra gelip burda millete diyosun kullanmak yasak diye :) yediğin kazıklardan dolayı sanırım bunlar.. Lütfen konuların altına gereksiz yorumlar yapmayı bırak sen hiç bir şeysin..
Ministry Of War Mynet Site Tasarımıdır. Haklarıda Mynet'e aittir. Görmesinler sizin için iyi olmaz benden söylesi zaten türk firması türkiyede size dava açması çok zor olmasa gerek max. 5dklarını alır :)
Neyse Resimlerin Tipi kaymış bazı yerlerde Kullanacak olan arkadaşlar Burdan resimleri alabilir Buyrun Link:

arkadaşım 2 tane resimden kimse kimseye dava açmaz merak etme
bide çok biliyodun sen yapsaydın resimlerde kaymamış nerenle bakıyosun

Neyse Resimlerin Tipi kaymış bazı yerlerde Kullanacak olan arkadaşlar Burdan resimleri alabilir Buyrun Link:

Bu konuda haklısın ama bazende fazla atıyorsun. Bir index ile hiç kimse bişey yapamaz yapsaydı ilk metin2.org yapardı panel yapıldı bir index ile bir şey olucak
değil fazla abartma.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri