Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Crossfire Philippines

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nedim1700
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 923

nedim1700

Level 5
TM Üye
Konular
158
Reaksiyon Skoru
74
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
107
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Size Bi Bilgi Vereyim.

Oyuna Yeni Kayıt Olanlara;

M4A1-Red Dragon 30 Gün Veriyorlar Benim Hesap 1 Aydan Beri Var Fakat Hala Silah Gitmedi Hala 30 Gün Var Diye Gösteriyor :)

Site:

Oyunda Lag varmı ?

Oyunda Lag varmı ?

Filipinler'in uzak doğuda olduğunu var sayarsak, sizin de ortalama internet hızı olan 8 Mbps internet hızına sahip olduğunuzu sayarsak, 350-400 ping civarında vardır.

Filipinler'in uzak doğuda olduğunu var sayarsak, sizin de ortalama internet hızı olan 8 Mbps internet hızına sahip olduğunuzu sayarsak, 350-400 ping civarında vardır.

Aynen doğru benim int hızı 8mbps pingim 337de yani değmez başlangıçda m4a1 red drago veriliyor doğru ama zor oynarsınız 330 ping ile:l03:

Beyler Ben Crossfire Philippines yetkilileriyle konustum adamlara pingimiz 400 diyorum yapacak birşey yok diyor crossfire eu oynayin diyor sana yardim edmm diyor ordaki yetkililer
Avrupa server açın dedim biz türkiyedekiler oynamasi için hayır dediler malesefe oynnmaz ping hep 400 başkların 28-40 felan

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri